Folk er begyndt at glatte ud & sige undskyld til os 🌹

Hej allesammen.. der er ikke nogen blade på træerne mere her 🍂 men flot var det! Og nu kan jeg snart være kreativ nede ved floden med is på. Glæder mig 🙂

og så er der et event hvert år, der er igen ikke på lørdag, men næste.. hvor de tænder en masse stearinlys på Rådhuspladsen i Tartu & jeg laver altid en video derfra.

Glæder mig også til det! Der er sket noget nyt, der er kommet over noget tid, at ifm. at jeg f.eks. skulle have tildelt permanent opholdstilladelse her, der lykkedes det politiet, der giver den..

at bryde EU-lovgivning, som vi så tog dem i. Og næste dag lå min opholdstilladelse i postkassen, de blev super haste omkring vores sag, og nu har de printet mine nye dokumenter en måned tidligere end planlagt..

og så haste om det hele fra deres side, tager vi som en undskyldning 🙂 og så da vi flyttede ind her, havde den tidligere familie elefantet en mia. ting..

så den ene kogeplade på komfuret ikke virker f.eks. Og deres barn havde puttet alle mulige ting ned i radiatoren. Og på deres vegne, gav vores nabo her en undskyldning til os, den som de tidligere beboere skulle have givet 🙂

og den tredje, der måske mere er glatte ud end en undskyldning.. er at min familie faktisk holder sig væk nu, efter at vi forklarede en sidste gang, at det er vores ønske. Og Teivi’s familie det samme.

Det føles godt 🙂 der er meget mere roligt nu, og som psykologen sagde i går, så behøver vi ikke længere at gå rundt og vente på næste forstyrrelse i vores hverdag. En ting, der var meget stressende at have.

Psykologen lagde også mærke til, at vi er begyndt at nyde hverdagen ❤️ Og det er vi! Meget mere balancerede & afslappede følelser.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s