‘It’s the people you love..’ Country sang åbner øjnene ❤️

Hej allesammen, og rigtig god mandag ☺️ I går var der så flot med tåge over floden om morgenen. Og Teivi sagde, da jeg kom hjem..

at var jeg ikke vågnet selv, så havde hun vækket mig og sendt mig af sted med kameraet, fordi jeg ville elske det & jeg bare måtte ud i det 🙂

Der er en country sang, der giver så meget mening i den her verden.. at det er the people you love og ikke ting, eller penge.. der gør en rig ❤️

Jeg har altid følt det forkert, at min familie hele livet prøver på at købe sig lykkelige i ting, fylde tomhed i hjertet ud med ting, de ikke har brug for.. og selvfølgelig virker det ikke. Og penge gør heller ikke.

Det er netop the people you love, der gør en rig 🙂 Vi fandt ud af at sætte et rigtig fint hjem sammen, og vi har Tartu & lille Sveske. Tidligere, der følte jeg bare..

at noget var forkert i at jagte ting, eller penge som mange gør.. dengang ikke så meget pga. klima og de ting, men mere at det bare ikke er vejen til lykkelig..

og så har jeg været på jagt efter, hvad det så kunne være, der er mere værd. Og det er de seneste år gået op for mig, at det er rigtigt, at det er dem, som man elsker & har hos sig ❤️

Det er også en god vej til at finde kernen, i ting der betyder noget for hjertet. Hvor mange netop synes, at tingene er for overfladiske, og de aldrig rigtig føler sig helt i live sådan i et lykkeligt hjerte.

Og der er det virkelig, dem man elsker, der kan få en til det 🌹

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s