Det handler om hvor taknemmelig.. ❤️

Hej allesammen, og velkommen til min blog 🙂 det er lidt med en bagtanke, at jeg putter det.. for vi har et nyt liv nu, og i det lys er bloggen også blevet en anden nu.

Det er ikke en selvkritik, bare at tingene flytter sig meget for os, og det er klart, at man skriver anderledes under stærke symptomer fra diagnoser end uden.

Og så er jeg begyndt at lave meget mere billeder & video, og jeg elsker det! 😀

Der er en ting, der er begyndt at gå op for mig, måske det seneste år. At hvor rig man er, noget af det jeg også skrev om i morges..

at det handler ikke engang, om hvor meget man har. Men hvor taknemmelig man føler ❤️ Det er lært af mig, der voksede op med diagnoser, der aldrig går væk..

og en vanvittig familie-baggrund.. og voksede op med psykotiske angst-anfald og konstante smerter fra tics jeg ikke kunne stoppe med, intens mobning og meget andet.

fra det har jeg virkelig lært det her med, at når de ting så er fine nok nu, og der er styr på tingene nu & vi har vores lille hyggelige familie i Tartu..

at det handler virkelig ikke, om hvor meget man har af fancy fancy ting, vi ejer ikke engang en bil, og kun 1 cykel der skal repareres.. vi har ikke et fjernsyn, men overvejer det dog..

og de ting er valg vi har taget 🙂 netop på den baggrund, at det ikke er dyre ting & især da ikke et dyrt designer-mærke, hvor man betaler afsindigt for et navneskilt.. der gør en rig.

Skippet alle mærkevarer, vi har indrettet vores hjem fra Tiger for en del tings vedkommende 😀 og være så taknemmelig og bare det 🌻

Det er heldigvis også meget den vej, at verden går især i den grønne tænkning på klima.. at man har ikke brug for Prada eller hvad det hele hedder..

vi har aldrig nogen del makeup i huset, og jeg bryder mig heller ikke om, når nogen har det på. Jeg vil møde en varm personlighed og ikke et udseende, der med makeup dækker for følelserne 🙂

Den bedste måde, man ifølge mig kan sætte håret op på, er af praktiske grunde.. ikke for pynt. Hestehale, eller fletning 🙂 eller bare løst. Og uden farve af samme grunde som med makeup ❤️

Det var et lille sidespor, der så alligevel ikke var.. har gerne ville skrive den ting i noget tid.. 🙂 bare allesammen i verden være taknemmelige for bare sådan et normalt liv.

Jeg kan ikke arbejde, får førtids-pension, og det er, nok det mindst fancy man kan gå.. men være taknemmelig for alt muligt. Der var Så smukt nede ved floden 🦋

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s