Vi holder max ferie 🦋 og det er en øjenåbner!

Hej allesammen.. det er store hjemrejse dag i dag efter ferien, skal I også ud at køre? Vi var på natur-historisk museum i går! Og får årskort!!

Da vi boede i Kolding havde vi årskort til botanisk have der. Og nu får vi til det museum i Estland, det giver komplet mening for os ❤️

Der var en stødtand fra en mammut!! Omg 🐘

Det er virkelig en øjenåbner, at vi holder så meget ferie. Jeg fik smerter i ørerne, og Teivi for høj hjerterytme af stress, men det er først nu, at vi kan tage det roligt.

Det var det familie. Hvor psykologen så sagde ‘hvad vil I bruge tiden & overskuddet på nu, efter det?’ Og jeg glæder mig så meget til at fortælle hende..

at vi får det årskort til natur-museum!! Det går så meget hånd i hånd med det være kreativ ude i naturen, som jeg også gerne vil, og så har vi Teivi’s bagning & strikning & uld 🐪

Der var sten ude fra rummet af også!! Og jeg sagde til Teivi, at havde jeg været i stand til at lave noget matematik (der er jeg virkelig ikke stærk), så ville jeg helt sikkert..

have læst noget evolutions-biologi eller sådan noget 😀 men jeg nøjes så med pop-science artiklerne i DR om når NASA finder ud af noget nyt.. og når de finder nye dyr i Ny Guinea osv.

Så komplet efterårsferie, hvor vi jo også gik en tur mere i alle bladene, der var her i Golden Fall, det var Så smukt 🌻 og så skal Teivi måske til Danmark igen i november..

så vi begyndte at følge Odense Marcipan på Instagram, de har en awesome account.. til inspiration, så Teivi kan købe ind til julekonfekt i Danmark 🙂 nomnom

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s