Vi er blevet varmere, efter at det lykkedes at.. 🦋

Hej allesammen 🙂 Teivi har virkelig lært mig noget her til morgen, lært os begge to måske.. også med det psykologen siger..

at det, at vi ud af stress nogle gange ikke havde energi til at være smilende & varme, ikke hele tiden men bare tit.. at det var det familie-emne. Og nu, når vi endelig lykkedes med at bryde det bånd..

sådan følelsesmæssigt, Teivi har haft den samme proces med sin familie, der var som min på mange måder.. der er vi blevet varmere, kan vi godt mærke..

både på vores egne følelser indeni & på andres reaktioner overfor os, vi møder flere smil nu 🙂 jeg drømte i nat, at sne smeltede og blev til vand, og sne er netop frosne følelser.

Og i morges ville Sveske bare ikke lade Teivi sove længe i sin ferie, men det nye var, at Teivi bare skulle være sikker på, at den lille kat er okay 🙂 og ikke se det som noget irriterende.

Så det her varme take på situationer, hvor vi oftere reagerer med omsorg. Det føles godt ❤️ Og i det lys kan vi godt se, hvor meget de familier tog væk fra os, men nu er vi her.

Og har lært en masse & har en masse erfaring, som vi kan bruge til virkelig meget 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s