Det tog lige 34 år og hele vores batterier.. men her er vi nu. Fejre 🇩🇰

Hej allesammen.. fik I også en god start på ferien? Kender I det her med, at noget har påvirket jer gennem jeres liv på godt & ondt.. og at uden det ville I ikke være jer..

og have haft et anderledes liv, ikke nødvendigvis bedre, bare et andet? 🙂 Sådan har Teivi & jeg det nu med det, vi blev født ind i hver især, og så hele vores rejse til nu 🙂

Psykologen prøver meget på at hive det op til fugleperspektiv, så vi ikke bliver for fokuserede på den eller den detalje i det store billede.

Og vores kamp har om noget været på ondt, men nu egentlig på godt, efter at vi klarede skærene og som det sidste fik brudt det følelses-bånd til det, som vi var i.

Og det er ikke godt, at noget barn bliver født ind i det, som vi var i.. men have fokus et andet sted nu, og være glade for at vi har nogle temmelig unikke liv nu, Teivi & jeg 🙂

Med en erfaring hvor psykologen forklarede, at læring fra de traumatiske ting faktisk kan vendes til, at vi kan håndtere verden godt nu. Vi ser en del personer..

der kæmper med at forstå verden i her snart 2020, alle de vilde måder, som deres omgivelser forandrer sig på.. og bare have så sindssygt meget erfaring med personer & alle lagene i samfundet..

lige fra at være født ind i bunden, til at bo i sådan meget normale Ballerup og så kæmpe os videre 🙂 så der sagde psykologen også, at den erfaring gør os lidt rige.

At vi kan se verden & mennesker på en måde, der bare kræver meget erfaring med tingene i alle dele af samfundet. Man bliver lidt tankelæser, ikke specifikt inde i folks hoveder..

men lærer at se hvilke følelser, og hvilke situationer i folks omgivelser & i verden.. der ligger bag, de ting folk gør og siger. Man bliver i stand til at læse, hvilken opvækst de havde..

når de f.eks. begynder at plukke blomsterne i botanisk have, eller hvis de snakker om tryghed & glæde overalt, og om folk faktisk har det liv, som de prøver på at sige, at de har osv. osv. 🙂

og man lærer at se bag (det er lært af weekender med min fars nye kone gennem mange år) at hvis nogen som en besættelse snakker om deres idylliske barndom på en gård, eller et andet så trygt sted..

at så var det ikke idyllisk, og der var ikke noget smukt over det.. og man lærer at se at folk, for mere at begynde selv at tro på det.. rigtig tit siger ting, hvor de faktisk føler det modsatte.

Som hvis de desperat erklærer deres kærlighed til deres kæreste hele tiden på facebook.

..eller hvis de har i munden, hvor maskuline & mandige de er, eller..

bare alle de ting folk siger om deres liv & deres personlighed for at skjule deres virkelige følelse & selv måske tro mere på det. Ting, de gerne ville føle & som de så har i munden.

Så man lærer gennem den erfaring at se gennem.. alle de lag som folk putter for at skjule deres virkelige følelser. På den måde bliver man lidt en tankelæser, når man har bevæget sig rundt i alle dele af samfundet 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s