Har det langt bedre efter at opgive den ting 🙂

Hej allesammen.. de siger, at vi får sne i aften! Lige efter hele oplevelsen med de smukkeste efterårs-blade i hele Tartu og meget i vores have ❤️

De havde gang i det skrækkeligste løbe-event, some maraton, da jeg var ude i går, så jeg forsøgte alle tingene fra psykologen.. 🙂

ikke blive irriteret over, at tusinder løber overalt, og at så mange har brug for at løbe væk fra deres følelser i stedet for at se dem i øjnene & håndtere dem.

og det lykkedes mig at lave den lille film, som jeg viste jer i går, og.. at se det mere som en sjov udfordring, jeg måske kunne klare (? 😀 ) end som et problem.

Og netop det viste mig meget, i det lys at drømmen brast om at mine forældre skulle begynde at have forældre-omsorg for mig, eller kærlighed..

de har jo aldrig haft det for nogen, og med psykologens ord ikke engang for deres egne børn. Og nu, når jeg ikke kører mig selv i sænk.. over at jagte den ting, der aldrig kommer og aldrig har været der..

efter at jeg opgav en drøm om det, så ser jeg bare ting som der i parken i går mere som sjove udfordringer end som irriterende problemer 🙂 det er sundt.

Det, jeg møder derude i Tartu, er jo de samme forhindringer og medspil og de samme omgivelser også nu, som det var før psykologens hjælp, men et helt andet perspektiv 🙂

Jeg blev tidligere meget irriteret over den her ting med, at tusinder og atter tusinder ikke vil se deres smertefulde følelsesliv i øjnene.. og i stedet drikker sig væk fra det, prøver på at løbe sig væk fra det..

med alle de trænings-ture, morgenture, løbe-events og træning.. og nogle kører ræs i deres biler og kan slå folk ihjel ved det og.. alle de her følelses-mæssigt inkompetente..

nogle opretter underlige facebook grupper med en masse om børns vilkår for at få det bedre med sig selv efter at de fejlede som forældre.

osv. osv.. og forblive stille & rolig i det, alle de tusinder & tusinder der ikke kan finde ud af at håndtere deres følelser.. det krævede så meget energi for mig at være i, indtil..

jeg med psykologens hjælp fandt frem til strategier til at håndtere den her vanvittige verden gennem, og håndtere alle de her, der ikke tør se deres smerte i øjnene.

Og det er så meget bedre nu, opgive den drøm om at have forældre, jeg havde det aldrig, og det ville aldrig ske.. og så lære at håndtere en verden, hvor så mange ikke har styr på deres liv..🌻

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s