Det ændrede sig til bare en drøm om en bedre verden 🌹

Hej allesammen.. jeg snakkede lige med Teivi 🙂 og hun siger også, at efter det seneste, som psykologen kaldte at opgive den drøm om forældre-kærlighed..

at der flyttede mit fokus sig op på et noget højere plan, hvor det ikke handler specifikt om dem, jeg er relateret til, men at jeg drømmer om en verden..

hvor generelt forældre-omsorg ville ske i alle familier i samfundet. Og hvor alle ville være kompetente i at håndtere følelser, så de ikke ud af smerte ville gøre alle de ting..

der ikke løser deres problemer. På verdens vegne er jeg nok lidt en håbløs romantiker 😀 det gør bare ondt på mig at se så mange have det så dårligt, at de prøver på at løbe væk fra alt indeni dem selv..

og alle de mange andre ting så mange gør for ikke at føle deres følelser ❤️ Der sagde Teivi, at jeg care rigtig meget om andres problemer, til et niveau hvor det dræner mig..

jeg er bare ikke kynisk nok til at sige, at det må de selv stå for. Men jeg øver mig i at mere acceptere at der findes meget smerte i en rigtig ond verden..

der kun tit og ikke altid præsenterer skønhed. Det er måske en af mine udfordringer, at der findes mange mennesker i følelses-mæssig smerte, og lære hos psykologen at for mig er det okay.

Så kan vi på samfunds-niveau gøre, så meget som vi kan 🙂 jeg drømmer jo bare om en bedre verden 🌹

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s