Psykolog: interessant at vi laver hyggehule i kulden ❄️

Hej allesammen.. en canadisk veninde skrev lige ‘solopgang’, mens jeg allerede har været ude at snakke med psykologen og det hele 🙂 hun bor i Toronto.

Måske læste I lige før her, at vi laver hyggehule hjemme i kulden, der meget snart bliver sne ❄️

Det var meget interessant for psykologen, at det kommer kun uger efter, at min far kontaktede mig, og jeg sendte ham væk. Bestemt & håndfast.

Psykologen checkede, hvor selvsikker jeg er i den beslutning 🙂 for min fars lamme-kostume over hans ulve-personlighed har virket før. Men ikke mere.

Og at jeg efter det fik lidt en ked af det-reaktion, som jeg tog ud i kreativitet, der er den bedste måde at håndtere følelser på 🙂 for mig i at tage billeder & lave de små videoer, I ser her & så skrive.

Og der sagde psykologen at det ked af det, som jeg fik efter min far kontaktede, var den drøm om forældre-kærlighed, der endelig brast. Og det er godt.

For det er kun sundt at have en drøm, hvis der er en chance for, at den kan opfyldes, og den delvist er i ens egne hænder. Og det var ikke tilfældet med, den drøm jeg gik rundt med.

Så drømmen brast, ved det at jeg måtte sende ham håndfast væk. Baseret på en masse tidligere svigt & at han ville svigte mig igen, så snart han (igen) ville smide sit lamme-kostume..

som han brugte til at manipulere mig med. Og hans ægte personlighed træde ubehageligt frem efter en uge med kontakt. Som så mange gange før. Men ikke mere.

Så jeg har lært at sætte grænser 🙂

Det er sundt, at jeg kom af med den drøm 🙂 og vi snakkede om hos psykologen, at det netop kun er en drøm, jeg mistede, og ikke engang noget ægte i verden, for kærligheden var der aldrig.

Så jeg ‘mistede’ at kæmpe en håbløs kamp for, at mine forældre måske endelig en dag ville begynde at værdsætte mig & måske endda elske mig, som normale forældre gør.

Og jeg ‘mistede’ at blive dybt frustreret & revet i stykker i hjertet & dræne mine batterier i hverdagen i den håbløse kamp for deres kærlighed.

Det er i det lys, at psykologen omfavnede, som vi også gør, at vi begyndte bare at lave hyggehule i vinterkulden med Sveske & tæpper og halloween stearinlys formet som en sød kat ❤️

Og tage billeder af de smukkeste farver ude i Tartu & omfavne vores skønne by her og botanisk have og floden og bage en masse brød rigtig hyggeligt ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s