Have mødt kærlighed, og lært 🌻

Hej, det er måske et stort spørgsmål, og svaret er ikke det samme altid.. men føler I, at I modtager kærlighed sådan i hverdagen fra jeres omgivelser?

Både Teivi & jeg, da vi mødte hinanden, havde næsten aldrig mødt omsorg, og ting gjort for en ud af kærlighed. Der var kolde følelser bag alt i begge vores baggrunde.

Og så den her ting, der tog tæt på ti år sammen at lære, er hvornår den anden gør ting ud af kærlighed & omsorg. Et spørgsmål som ‘det regner, bliver du våd?’ …

når jeg er ude på mine ture, misforstod jeg i telefonen, fordi det i min baggrund ville have betydet ‘det er pisse-irriterende at du er ude, så vi skal lave vasketøj, for helvede..’

En helt anden måde at forstå spørgsmålet på end ‘jeg håber, at du kan holde dig varm, fordi det er godt for dig’ ❤️

Og der kan jeg se en af de ting, der tit går galt, når nogen med en kold opvækst allermest med kolde følelser & intentioner.. møder omsorg.

Ikke vant til det, så man ryger i panic zone i stedet for comfort zone, når nogen viser omsorg.. det føles bare fremmed, og man kan ikke læse de varme intentioner bag den omsorg.

For ens forældre lærte ikke en at gøre det. Og der er det jo næsten eventyr-agtigt, at Teivi & jeg har kunne lære hinanden, at ting andre gør kan være for en og ikke mod en.

At ens nære omgivelser kan gøre varme handlinger med gode intentioner bag. Og jeg kan virkelig se, hvor bange man bliver for andre mennesker, hvis man kun har mødt kulde fra dem.

og det er jo min angst-sygdom, der meget er ift. at være ret bange for nogle mennesker, hvis de er maskuline.. at jeg mødte en masse kulde, og lærte at det er, sådan mennesker er.

Og så har Teivi & jeg sammen, nu med støtte fra psykologen, kunne smelte vores begge tos frygt for en del andre mennesker ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s