Psykologen.. det er, det I skal bruge jeres hverdag på ❤️

Hej allesammen, og rigtig god lørdag aften 🙂 der er Så smukt i Tartu lige nu.. Estland har beholdt alle træerne tilbage fra hundreder af år siden.. og der er rødbrunt overalt, jeg var ude i dag..

Noget, psykologen sagde, er gået hen og blevet det bedste, hun har sagt til os.. vi snakkede om, at hele det familie (dem vi kom fra, med en pointe senere 🙂 )..

endelig er på vej til at få sin slutning, og hun sagde, at for at slå en krølle på, så kreativ de sidste følelser ud, og det lykkes ❤️

Teivi har malet bordpladen i badeværelset, sat skabe op, bagt en masse brød, og er næsten færdig ! med et to et halvt års strikke-projekt, der involverede kilo af uld..

et sengetæppe, som Sveske allerede føler ejerskab over & vi elsker, at hun gør det! Lille kat 😀 I dag kom hun ind tidligt, fordi der er blevet så hyggeligt i vores lille familie, og hun ville gerne være inde i sengen som en hule.

Og så snakkede psykologen netop om, at det er hjem-ting, vores lille familie & kreativitet.. ❤️ som vi skal bruge vores hverdag på i alle år.

det føles så skønt, vi har bygget en hverdag, hvor jeg også er begyndt at præsentere mine billeder som lidt større video-projekter, stadig på kun 2 minutter ca.. og det er så sjovt, jeg elsker det 🌻

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s