60’er hits, kærlighed & film ❤️

Hej allesammen.. rigtig god weekend! Pludselig er september gået, og i morgen tidlig har jeg været i Estland i 5 år..

første rigtige jubilæum 🙂 Teivi skulle starte sit nye arbejde her allerede i midt september dengang, mens jeg fik tingene på plads i Danmark, og en tidlig morgen kl. fire..

satte mig i et S-tog til lufthavnen. Jeg har skrevet det før, men det er den vildeste følelse at flyve kun one-way 🙂 jeg var ude rigtig tidligt i morges ved solopgang..

lige hundrede meter fra vores hjem ❄️ Nede ved hestene & country jordvejene 🌾 hører et mix af country & 60’er hits for tiden.. kan anbefale Poetry in Motion,

der vist var kæmpestor i 60’erne, den sang. Jeg er ret sikker på, at I har hørt den før. Og så bare kærlighed! Der er sket så meget følelses her de seneste uger.

Med hjælp fra psykologen har vi set en masse sandheder, om den måde vi voksede op på hver især, men med de samme mekanismer i vores familier. Og det er sundt & godt 🙂

Så virkelig, at få styr på facts ift. hvad der lå bag det hele, hvad mekanismerne var, i alle de ting der gik galt.. der gav psykologen en forklaring på det, støttet af psykiateren.

så de mønstre i vores familier ikke skal kræve så mange spørgsmål & tanker mere 🙂 det er godt, og vi kan mærke det. F.eks. bliver jeg ikke drænet ret hurtigt mere..

og hvis vi bliver trætte, er det blevet nemt at genopbygge energien. Det havde vi brug for ift. at føle, at der er en hel kage af energi at tage af hver ny dag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s