Psykolog: jeg var bare voksen & fornuftig, da tingene var farlige 🙂

Hej allesammen 🙂 jeg snakkede jo med psykologen i dag, og kan slet ikke opfordre nok til, at hvis I går og har det svært, så se en psykolog. Det er ikke skamfuldt, eller pinligt.

Det er et tegn på voksenhed, og at man går op i sit eget helbred, og det hele bliver kun mere & mere voksent, være en person der care, også om en selv 🌹

Psykologen satte rigtig mange brikker på plads i dag, og vi fik malet det landskab af følelser, der er. Bekræftet af en psykiater, vi også snakker med, så lærte jeg..

at det er naturligt med min opvækst, at jeg lærte at være bange for maskuline personer. Nu skal vi bare se, hvor meget vi her snart i et nyt årti kan gøre for det 🙂

Psykolog & psykiater satte på plads, godt nok uden at have mødt dem, at den arvelige diagnose “anti-social” er i min bror og i min far, og jeg voksede op under tag med dem.

Antisocial er 2019 navnet for psykopat, som professionelle ikke længere bruger.

Jeg behøver ikke længere gå i detaljer med, hvordan psykolog & psykiater så det, vi prøver på at give slip på de minder..

men det er ikke underligt i det lys, at når de til tider er farlige, og min bror ud af det blå kan eksplodere med knytnæver, og min far har et skuldertræk til overs for andres grænser & deres sikkerhed..

at så er det klart, at jeg lærte at bedre holde mig fra maskuline personer. Det er så blevet langt bedre, når jeg går ude på gaden, at jeg ikke er så bange mere 🙂

Og netop at jeg lærte at holde mig på afstand af dem.. var bare voksent & sundt, når der var en reel risiko ift. sikkerhed. Så er det bare, at de kan være alt det et andet sted end her nu 🙂

Psykologen sagde også, at når man forstår sin historie, ser at brikkerne i den passer sammen.. så kan man give slip, og jeg oplever også, at mange minder bliver distancerede..

fader ud, og bliver mere grynede, jeg husker dem ikke så klart længere 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s