Cigaretter, natklubber & Brian-biler går konkurs på stribe 🌻

Hej allesammen.. jeg har skrevet lidt om det her før, bare at der er ny udvikling i det 🙂 så det er måske bare en status, på hvor verden står her lidt senere i 2019.

Hvis I kunne fjerne et par ting fra verden, hvad skulle det så være? For Teivi & jeg har det helt klart været bumbum techno bragende ud af bilruder, kæde-rygning & Brian-biler.. natklubber og en masse alkohol.

I det hele taget ting, der er det modsatte af uddannet, styr på hverdagen, støtter alle minoriteter, anti-DF, går op i klima, gør sig umage med alle opgaver i uddannelse..

er sød ved andre, larmer ikke unødigt osv. 🙂 det er meget de to rigtig brede, og ret fleksible, kategorier, som mennesker i hele verden i 2019 kan deles ind i.

For de nationale kulturer er hastigt blevet vasket væk, til fordel for netop de to kulturer jeg illustrerede her. Jeg kan se, at det her indlæg bliver lidt en konklusion på rigtig mange indlæg, en opsamling på dem..

nu når vi nærmer os et nyt årti 🙂 alt det her, der har ført til nu, er nemlig sket i det her årti, vi snart forlader.

For kun uger siden fyrede Brian-bilmærket BMW, som den kultur især er glade for, flere tusinde pga. manglende salg. Og nu er det en af verdens største producenter af cigaretter..

der skiller sig af med tusinder også pga. manglende salg. Årsagen skal findes i det hastigt voksende gab mellem de to kulturer, hvor netop den ene kultur, ikke så kompliceret..

ganske enkelt ikke har nogen penge til deres cigaretter, natklubber, benzin længere. Og jeg har holdninger ud af to spor 🙂

For jeg støtter, at alle har penge, hvis de bruger dem fornuftigt 🙂 men når de bliver brugt på rygning på gaden, fuld væremåde foran natklubber, en masse techno fra BMW osv..

så kan de lige så godt ikke have de penge. Havde de faktisk brugt pengene på uddannelse, sund mad, varmt tøj til børnene..❤️

Og vi Har set en kæmpe, kæmpe forandring i verden, efter at det gab i penge er kommet mellem de her to kulturer.. der mere eller mindre er de to kulturer, der findes i verden nu.

Pludselig får vi ikke røg ufrivilligt, når vi går på gaden, og pludselig bliver vi ikke vækket af råbende fulderikker klokken tre om natten, og der blev plads til ting som at Tartu og en masse andre steder i verden..

kan summe af Positivt liv, hvor studerende hygger på cafeer, og der er turister roligt ude at tage billeder osv. 🙂 og der kan jeg se at det, der er plads til nu..

er der faktisk kun plads til, fordi de andre ting forsvandt 🌻

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s