Det er faktisk lidt en lettelse..☀️

Hej igen, jeg skal lige fortælle om alle lettelserne.. 🙂 den ene er, at det går så godt med at holde styr på det hele, selv om Teivi er i Danmark lige nu. Psykolog hjælper virkelig!

Og vide, og have sikkerhed for, at tingene ikke braser sammen, uanset hvilken situation, og uanset om vi lige skal klare os på egen hånd med sygdomme eller ikke.

Så kan vi slappe langt, langt mere af. Vide, at der ikke er noget skræmmende om noget hjørne 🌻

Og så, som jeg skrev om før, er det faktisk lidt en lettelse, at det mere er udseende fra min mors side af familien, der kommer ud..

nu her når jeg bliver ældre. For der er en forskel på mine to forældre. Mens at de begge to desværre havde for lav intelligens til at tage sig af mig..

og det er bag meget af min historie, så har min mor faktisk et godt hjerte. Hun ønsker det bedste for andre, men kan ikke sætte det sammen i hverdagen & få det gode, som hun ønsker, til at ske.

Mens min far er så maskulin & ego, at han meler sin egen kage selv på bekostning af egne børn. Og det gør det om alt andet mere afslappet for mig..

når mit udseende er mere til den side, der faktisk ønsker godt for andre, men bare ikke har evnerne til at få det til at ske.

og så er der også det med, at mens min fars udseende på mange måder er fint at ligne, og jeg lignede endnu mere min farfar i alle årene, så var de begge to for undervægtige..

som også er en ting jeg blev mobbet med i mange år, kaldt stankelben og lidt af hvert. Og Teivi’s mor formåede at sige, at jeg lignede et lig i en Holocaust lejr..

tusind tak, men så er alt langt bedre nu 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s