Pakker & bager pizza til rejse 🇩🇰

Skøn søndag allesammen! Hvad kan I bedst lide at gøre, inden en ny uge starter op? Vi er begyndt på, at jeg tit går en kamera-tur søndag & Teivi skal til at have yogatimer søndag også 🙂

Skabe balance & fred indeni før en ny uge. Når jeg skrev i går, det her med at tilgive ikke betyder, at tingene i min historie er annullerede..

så er det fordi, at jeg blev nødt til at være lidt superstar-håndtere something.. og så også at det er almen interesse, hvad det er muligt at tilgive.

Hvad det kan gøre for en selv, og psykologisk mekanismerne i det osv. Nu efter psykolog er både Teivi & jeg så meget stærkere 🙂 og tidligere påvirkede det os helt enormt, når en af vores familier igen, igen kontaktede os.

Og åbenbart tog min familie tilgivelse for at nu var alt annulleret, jeg havde endelig set lyset & indset at de er gode.. det er den absurde ide, de kræver at jeg ser, og self. har jeg ikke nogen grund til noget af det 🙂

Og de tog det for, at jeg nu skulle ønske at hænge ud med dem og snakke med dem. Og så kontakter de også hver gang, at deres liv igen igen brænder på, og de er mere i problemer i livet end nogensinde..

så ringer både Teivi & min familie og skriger på kom hjælp os, for vi gider ikke selv.

Men de vil aldrig mene, at de har gjort noget galt ved at skade deres børn til psykiske sygdomme.

Teivi & jeg er så meget stærkere nu, så da min far ønskede kontakt igen igen i går, sendte jeg ham stille og roligt så langt væk, som jeg overhovedet kunne & skrev indlægget lige før her..

om at de self. har misforstået tingene, hvis de tror, at tilgivelse betyder, at nu har de pludselig været gode forældre & søskende. Tilgivelse er bare en forlængelse af min historie 🙂

Og jeg håndterede det super nu ved ikke at blive påvirket følelses-mæssigt af deres væremåde 🙂 men de er & vil altid være all or nothing & ude af balance..

så de tager netop en ting som tilgivelse for, at okay, aldrig gjort noget galt. Og jeg tror da, at alle normalt tænkende kan se, at tilgivelse er noget, man kan bygge ovenpå en handling, nogen har gjort..

uden at det skulle gøre, at nu er de handlinger gode at gøre & så udføre dem mod endnu flere, ik..

Jeg skriver alt det her, fordi det er et interessant emne både ift. min egen historie, det med at tilgive, og så ift. bare almen interesse 🙂 for mange tror netop..

at tilgive betyder annullering af, det nogen har gjort, og den misforståelse vil jeg da gerne fjerne sådan ude i samfundet 🙂 tilgivelse letter bare ens vrede & andre svære følelser ift. det nogen gjorde 🙂

Og så.. Teivi tager til København på tirsdag, og vi bager pizza både til hende i lufthavnen & til mig i en uge herhjemme, vi skal begge to have vegetar, som vi jo er nu..

og Teivi laver med spinat & feta. Men jeg kan ikke lide mejeri produkter, så jeg laver med oliven, ananas, tomat, bønner, løg og vist også noget mere.. jeg liker komplekse pizzaer 😀

Også vidste i, at man kan fryse vindruer? De smager vildt godt frosne 😀 self. kan man lige lade dem tø lidt. Men virkelig, med is eller noget.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s