Selv om jeg har tilgivet, gjorde de stadig tingene elendigt..

Hej allesammen 🙂 vi har lige holdt veninde brunch, og det var så hyggeligt! Og inkluderede 3 små børn, som folk jo efterhånden har nu 😀 vi er ved at blive lidt gamle!

Hvad bruger I lørdagen på? Jeg er begyndt at forstå det her med, at det er for ens egen skyld, at man skal tilgive nogen, så man kan få noget fred i sit hjerte.

Og det ændrer jo ikke noget på min historie, at jeg nu har tilgivet min familie. De gjorde jo stadig alt elendigt, uden omsorg, uden kærlighed & uansvarligt og omsorgssvigt på afsindigt plan.

Kommunen var stadig involveret helt massivt.. jeg endte stadig som en følge af min familie, på psykiatrisk afdeling som teenager, og det var stadig efterskole eller en institution, men ikke hjemme.

Jeg tror, der er behov for også at klare op, at tingene ikke er annullerede, jeg har bare været i stand til at tilgive dem. Og psykologen sagde, at jeg har et hjerte af guld, når jeg er i stand til at tilgive oplevelser på det niveau 🦋

Så ingen skal have det godt med min historie, den er bare sket, og jeg er kommet videre. Og min familie skal ikke føle, at de gjorde noget godt, jeg har bare et hjerte af guld.

Så det her med tilgive er et kapitel til historien, der ikke annullerer noget tidligere. Vi fik det bare godt til sidst på mirakuløs vis, Teivi, Sveske & jeg 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s