Permanent borger i Estland nu, men er stadig dansker ❤️

Hej allesammen.. jeg elsker, at jeg har fået Spotify Premium, det gør mig lidt premium 😀 og så spiser jeg chokolade! Med en stjernehimmel som billede på pakken!

Er I også premium? ☀️

I dag gik vi hjem gennem en af Tartu’s mange parker (flere faktisk) og der var så flot! Gyldent efterår er begyndt, og jeg glæder mig Så meget til at vise jer det hele.

Måske efter at vi har holdt brunch for veninder i morgen formiddag 🙂 og der er en træ-bro hvor man skal lukke øjnene, første gang nogensinde man går over, og så ønske.

Og må først sige sit ønske højt, når det er gået i opfyldelse. Og det gjorde mit i dag, som jeg ønskede på broen for 8 år siden, da jeg første gang var i Tartu på en ferie med Teivi 🙂

Det er lidt sjovt. Det var første gang dengang, at jeg var i Estland overhovedet. Og jeg ønskede på broen, at Teivi & jeg en dag ville bo her permanent sammen. Og få lille Sveske! Og et hjem her.

Så i dag kunne jeg sige mit ønske højt til hende, og nu til jer, efter at vi er gift her & jeg i dag har fået permanent opholds-tilladelse, ikke at det er nogen stor deal..

men så alligevel er det da lidt symbolsk, at jeg aldrig igen skal søge om tilladelse til at bo her 🙂 det eneste næste skridt ville være statsborgerskab, men jeg vil også give et råd..

hvis I skulle flytte til udlandet en dag, så opgiv aldrig jeres danske statsborgerskab. Alt er muligt i udlandet, når man er fra Skandinavien! Det virker lidt magisk på kontorer, at sige at man har dansk statsborgerskab.

Eller et andet skandinavisk 🇬🇱🇸🇪

Så der ville vi mere hoppe i den anden grøft, hvis vi en dag skulle bo i Danmark igen, at Teivi ville få et dansk 🙂 men Teivi har fået en aftale med sin virksomhed om, at de har hende her fra Tartu af..

så den ting er sat på plads, efter at vi jo var i tvivl på et tidspunkt. Men jeg skal så meget ud i det gyldne efterår, der er begyndt. Vi har fundet ud af, at Tartu både har steder, der er smukke om foråret og sommeren..

og steder, der er det efterår & vinter. Og nu er der også mere sol, og ret køligt, eller ligefrem koldt.. men luften er skøn nu! Lidt crispy, da minus er på vej ❄️

Og så tror jeg, at vi igen får en rigtig isvinter med lang tid med -30, når det er koldt nu i starten af september. Kunne være vildt flot, efter at det har været mildere vintre i et par år.

I går gik jeg ned til floden helt tidligt, og der var helt tys stille.. kun en fiskehejre, der fløj 🦋 og tåge..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s