Psykologen bekræftede & nogle fine øjeblikke i dag 🙂

Hej allesammen i dag har været lidt en kamp.. men en sund en. Efter psykolog i går. Jeg fik bare så mange følelser, og de har skulle bearbejdes. Men alt er fint.

Så jeg gik ud med kameraet, og nogle næsten voksne mænd lavede armbøjninger-konkurrence i parken og prøvede hvem der kunne løbe hurtigst..

jeg sagde oh, my fucking god da jeg gik forbi dem & rullede med øjnene, og jeg tror ikke, de var i tvivl 😀 og så længere henne var en gymnasieklasse, i hvert fald pigerne fra den..

i gang med at få udendørs undervisning, og de var vildt gode studerende, lyttede opmærksomt 🙂 og jeg stod nogle meter derfra og fotograferede..

og det var lidt et øjeblik, dels hvad de to grupper af unge siger om verden i 2019.. og så at havde jeg ikke været så psykisk træt i øjeblikket, så havde jeg elsket hele scenen med udendørs undervisning og alt det 🙂

Så at jeg ikke helt formåede rigtig at nyde selv en tur som det, fik mig til at tænke på min snak med psykologen i går. Hun bekræftede, at jeg virkelig har tilgivet min familie..

og at de følelser så letter i en proces, der ikke behøver at være super lang 🙂 det blev jeg rigtig glad for, fordi med de abstrakte følelser som tilgivelse er..

der kan man godt selv have svært ved at overskue, hvad der sker i en. Så få lidt styr på det den vej. Og så snakkede vi også om, bare Hvor krævende de følelser & de oplevelser & de traumer..

der er helet nu, har været i alle årene.. så mens at vi ikke er i det rod af svære følelser mere, så har vi ret tømte batterier efter det hele.

Men så netop bygge dem op igen gennem kreativitet & familietid ❤️ Og så var der også det fineste andet øjeblik 😀

Da jeg gik hjem, ankom en kvinde med en stor rejse-rygsæk, har været væk helt bestemt.. og hendes mand & deres hund kom løbende hende i møde, det var så sødt..

helt som i en film 😀 jeg elskede det virkelig!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s