Psykolog.. mit niveau af sårbar er stabilt & bliver ikke bedre ❤️

Hej allesammen.. jeg har snakket med psykologen om det her med at være sårbar 🙂 kender I det med, at mens den følelse, sårbar, kan give en masse tanker og måske få en til at overtænke og være lidt sådan ja.. sårbar..

at så er det jo også en af de store kvaliteter i et forhold, og det gør en varmere som person. Og mere liket af andre også.

Så det kan være nogle gange en selv, der kæmper lidt, mens andre får lidt det her med at give en et knus 🙂

Og der sagde psykologen at med mine diagnoser & min historie, der har vi gjort mit niveau af sårbar stabilt, og det er godt..

og det niveau er markant højere end hos langt de fleste, så mange flere tanker og følelser ud af det sårbare spektrum..

og det bliver, som det er, og kommer ikke til at ændre sig. Men at det også er det, der gør mig kreativ, og får mig til at balancere Teivi, som kan være meget business..

og målorienteret, hjerne & facts 🙂 og hun kan så støtte mig i ikke helt at blive revet ned af sårbarhed. Så snakkede vi også om, psykologen og jeg..

at Teivi bruger byen meget, og jeg bruger country land meget. Så vi bor et godt sted, hvor vi har de to ting til hver sin side. Og at jeg jo ikke skal ønske komplet ude i skoven..

bare fordi jeg er sårbar, og gerne vil have ro. For selv der er der indtryk. Og så hellere arbejde omkring, at jeg kan være så sårbar..

og finde ud af at være det i en verden, hvor der er mange indtryk over det hele. Og det kan vi godt 🙂 og i det hele taget..

at også efter at jeg har tilgivet min familie, er deres kritiske stemme i mig: vær ikke sårbar! Det er ikke godt at være!

Men jeg tror komplet på følelser, så over tid bare være i min egen overbevisning, og prøve at ryste det af mig, at jeg i så mange år blev kritiseret for at være sårbar 🌻

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s