Nemmere nu at have meninger, der i høj grad flugter med Radikale ❤️

Hej allesammen.. jeg har jo skrevet rigtig meget om, at verden ændrer sig. Både hastigt her, i Danmark hvor pludselig DF er væk & i verden 🤗

Der var en artikel i Postimees, der svarer til DRs hjemmeside.. om at Tallinn universitet har fået et fag om homoseksuelles rettigheder ❤️ Og om at forstå homoseksualitet.

Og samme medie gjorde en indsats for at informere om, at flygtninge er folk, der har brug for hjælp. Og at det er derfor, de migrerer. Det er vildt i det tidligere Sovjet!

Og selv i det mere oprindelige Vesten var de ting jo altså også noget under pres, da DF havde magten i Danmark & man i det hele taget skulle have en masse had mod en masse minoriteter,

lige fra grønlændinge i Danmark til flygtninge, homoseksuelle & handicappede. Og jeg mærker det jo også, når jeg har mine diagnoser, at det er nemmere nu at være i en kategori udover på næsten alle punkter at være som alle andre..

som alle de her minoriteter jo faktisk er. Som næsten alle andre på næsten alle punkter 🙂 jeg er også begyndt at se, at de ting, jeg skriver om her i bloggen, er lidt svær skrivning.

For det er da med at holde tungen lige i munden, når jeg vælger ord, men også sjovt 🙂 og så hjælper det da helt enormt at have politisk korrekte holdninger, når jeg skriver her.

Jeg ser det jo også meget sådan, at væremåde bare skal være fint for ens omgivelser, udover at man selv har det fint med sin væremåde, at de to ting skal være til stede.

Og så kan man ellers være lige som man er, og så er der jo et helt felt med, at nogle gange har folk issues med ens religion, seksualitet, eller andet..

og der er det self. omgivelserne, der tager fejl ❤️ En lille fin balance mellem at nogle ting kan være enormt forstyrrende væremåde, men ikke om man er den ene religion eller den anden 🙂

Og så lad os lige slå fast også, at terrorisme ikke har med religion at gøre. Det er et spørgsmål om, at bunden af samfundet er enormt presset, som den også er i vores del af verden..

i Østeuropa bliver det taget ud ved en masse techno bragende fra bilræs og massive alkohol-problemer, og i nogle lande i endnu mere farlige ting som terrorisme. Og fordi det er for svært at indrømme..

at ens liv er hårdt & at man ikke klarede tingene (der er den virkelige årsag, deres livs-situation), så er det mindre smertefuldt følelsesmæssigt for de her personer at forklare deres handlinger med religion.

Det blev forklaret en enkelt gang i DR af en psykolog, og de må rigtig gerne informere mere om det 🙂

Og det er blevet nemmere nu at have politisk korrekte holdninger 🙂 verden er blevet mere fornuftig, og mere hjerte. Og så ser vi også som her i Tartu at alle dem som os..

vi kunne ikke finde dem før, men pludselig blomstrer en masse fornuftige mennesker i gaderne, får byen til at skinne 🌸 og jeg tror, at mens Teivi & jeg har stået op for vores politiske korrekthed..

så har det krævet meget mod i den tid, hvor verden var DF. Så jeg kan godt forstå, at mange gemte sig lidt. Men de skinner overalt nu 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s