Og så flytter de lige hestene ud til her 🐳

Rigtig god lørdag alle! Og selv om jeg ikke stemmer på Venstre, så var det lidt hårdt se menneskerne Lars & Kristian vælte.. jeg er for godhjertet til den slags 🙂

Men som vi også har indset i vores lille familie, og som Lars også lagde op, så er familien og tiden med den bare vigtigere.

For os skulle vi så bare bryde fri & bygge vores egen ❤️ De har flyttet hestene ud, så vi kan klappe dem og tage æbler fra vores have med.. og jeg tog billeder af dem i dag, og har en rigtig country video til jer!!

Tusind tak for at I er her 🙂

Først lavede de Tartu til europæisk kulturby, og i selv samme uge hvor september også starter, flyttede de hestene! Vi har allerede planlagt en hyggedag ..

hvor vi samler en pose æbler og noget af Teivi’s brød måske og tager med til dem. Og så skal Sveske dufte til vores hænder herhjemme efter vi har klappet dem 😀

Hun ville løbe væk, hvis hun så en hest, lille lille Sveske på kun 3 kilo. Det er det mindste en sund kat kan veje 😀

aa, også vi fik jo en gps til hende, og slapper meget mere af nu, for hun er kun i vores have og naboernes haver. Og hun ligger tit i buskene og sover. Det er så sødt 🤗

Og så har hun aldrig oplevet sne udover på vores altan i det gamle hjem. For da vi flyttede ind her, og der kom sne som vores allerførste oplevelse i vores nye skønne hjem.. ❤️ ..

der brugte hun ikke haven endnu. Og så var Teivi også rigtig sød, for hun viste mig på kameraet, hvordan jeg kunne gå videre fra automatiske indstillinger..

som jeg havde brug for indtil nu, og så eksperimentere med at lave de lettere dele af manuelle indstillinger. Og det er langt sjovere nu 🤗 fortsat god weekend til jer allesammen!

ps. Teivi mødte to piger i dag, der snakkede om at de har tusind euro, som de har lagt til side til skoleåret & deres uddannelse, og jeg mødte en familie, der snakkede finsk, estisk og engelsk til deres datter, og snakkede om, at der er så roligt i Tartu nu og ingen biler..

de nyder det også, alle som os gør, og vi er mange!! Og så mødte Teivi også folk fra Indien, og det er sindssygt multi-kulturelt nu i Tartu, virkelig en smeltekedel som New York 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s