Det blev tid for os til at gå all in på country & hjemmelavet 👩🏻‍🌾

Hej allesammen.. fik I set hestene, jeg lagde op her? De satte dem jo ud, så vi kan klappe dem & tage æbler fra haven med, hvor vi også har blommer og pærer, men pæretræet giver ikke rigtig noget..

Og så en lille busk med hindbær 👩🏻‍🌾 vi bor sådan, at Tartu ligger på den ene side, og vi bor helt i udkanten, så der er country land til den anden side. Og jeg gik jo også..

på en efterskole for landbrug, så har da haft det i mig altid 😀 Teivi har opdrættet heste & boet på prærien i Nordamerika, og jeg gik til ridning i en del år.

Nu i dag har Teivi lavet to hjemmelavede løsninger til vores hjem, der har de her træbjælker i loftet, og vi har fået papir-holder af træ, som vi fandt og selv lavede til en holder..

og Teivi’s redskaber til at lave uld er kommet op på væggen, og de er også af træ. Og hendes spinderok er af træ! Jeg er jo også begyndt at have langt flere af mine ture til den side med country land..

og i Estland med nu 900 tusind indbyggere, men på størrelse med Danmark, og halvdelen af befolkningen bor oppe i Tallinn.. så er resten country land, og selv byerne som Tartu er så små..

og town-stemning at det er meget country 😀 midten af Tartu er lidt city, men til gengæld er den midte meget lille. Så vi går all in & vi elsker det ❤️

Der var på et tidspunkt, at de prøvede på at gøre Tartu til city & en sportsby.. skrev også om det dengang, skrækkeligt, men de er heldigvis blevet klogere og er tilbage på country sporet.

Nu dyrker vi jo også vores egne bønnespirer, bager brød hver weekend & plukker frugt i haven. Og går op i et stille liv, hvor der er roligt 🙂og en masse dage ude i naturen.

Jeg kan godt se, at vi har ændret os helt helt vildt efter de svære ting.. for vi var faktisk downtown København tidligere.

Og nu har vi aftalt at lave så mange ting hjemmelavet som muligt 🌻

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s