Kulturby giver så meget mening i vores liv nu ❤️

Godmorgen, hvad plejer I at spise til morgenmad? Vi har altid lidt kamp (men ikke sådan rigtigt 😀 ) hvem der skal lave morgenkaffe først.. eller at jeg nyder at bruge virkelig tid..

på at lave min kaffe, og Teivi nyder virkelig at bruge tid på at lave sin morgenmad, så det er sådan en lille kamp i vores lille hjem herhjemme, da vores køkken ikke er kæmpestort ❤️

For to dage siden blev Tartu jo udnævnt til europæisk kulturby i 2024, og allerede nu er der danse-forestillinger ved floden, og de har afsløret nogle af alle de kultur events der kommer til at ske her..

Og vi glæder os 😀 jeg skal så meget blogge & vlogge det heeeele!! Og det giver bare så meget mening i vores liv nu.

Psykologen har jo hjulpet os helt enormt, og gør det også altid fremover, og sagde at vi er på sporet in life nu. Og så at Teivi’s job har udviklet sig rigtig meget..

og jeg har musik igen på Spotify, som jeg havde tilbage i Odense & i Ballerup, da vi boede der ❤️ Og så de roadtrips ud i naturen sammen med Gvido og hans hund.

Og hele den pakke, vi sammen med psykologen har bygget, der hopper kulturby bare så fint ind i 🙂 hvor vi kan tage til udstillinger og rolige koncerter..

og hele byen bliver så meget udviklet kultur-mæssigt. Det er et fantastisk liv 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s