Det er så skønt afslappet efter det aha-øjeblik 🌻

Hej allesammen.. vores veninder i Florida, der underviser på uni der, har netop sendt en masse billeder fra Florida.. I kan se dem lige før her på forsiden 🌴

Lige samle lidt op.. så fik psykologen os til at se, både Teivi & jeg, at dem, vi har taget meget provokerende, når de har forstyrret med bilræs, eller opretter mærkelige facebook-profiler i mit navn og tilføjer hele min venneliste med den, eller..

at de ikke har alle de tanker kørende, om at det skulle være hævn, eller noget andet dramatisk..

Psykologen fik os til at se, at de bare ikke har nok indhold i deres liv, og ud af kedsomhed kommer de så op med at gøre ting som det. Og det er langt mere afslappet for os..

når deres motivation, hvis man overhovedet kan kalde den det, handler om deres eget liv.. og ikke noget med at slå tilbage mod nogen, eller.. alt det dramatiske kan vi så glemme lidt 🙂

De keder sig bare, og det er egentlig lidt interessant, at når folk keder sig i deres liv, at det så er sådan negative ting, de kommer op med.. i nogle tilfælde at begå kriminalitet for at få spænding ind, eller race rundt på scootere og spytte efter folk.

Men i hvert fald.. at Teivi & jeg forventede way too much tænkning af dem 🙂 vi forventede, at deres væremåde er motiveret, og at de ved, hvorfor de pludselig blæser cigaret-røg i hovedet på en fremmed, der går forbi..

og at det er intentionelt & motiveret, når de plukker blomsterne i botanisk have.. men nej, på den ene side bliver vi så lidt skuffet over niveauet af tænkning i mennesker ( 😀 ) men så også, at det er mere afslappet..

når det er en case af ikke at tænke, end hvis det skulle være med vilje for at provokere, eller for at tage hævn, eller de ting. Så i går, da nogen sprang kanonslag rundt omkring i byen..

kl. halv to om natten.. der prøvede jeg at tænke, at det ikke er med nogen bevidst motivation om at vække hele byen & måske hærværk..

men at han bare ikke har tænkning kørende om den handling, og at han ikke ved, hvorfor han sprænger kanonslag på gaden. Og at det ikke er for at tage hævn mod samfundet, eller opnå noget.

Og det gør handlingerne endnu mere meningsløse. Men hellere det end hævn & bevidst provokere 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s