Jeg skulle se følelserne i øjnene for at skifte fokus 😀

Hej allesammen.. jeg skrev lidt lange indlæg de andre dage, så vil prøve at spare jer lidt i dag ❤️ Men kender I det her med, at man måske ved, at man skal skifte fokus om noget, men må se nogle følelser i øjnene først?

Jeg tror, når man faktisk får set følelserne i øjnene.. jeg har den og den følelse, og ikke kritiserer sig selv for det.. at det er at være psykisk sund 🙂

At også psykisk sunde kan få følelser som vrede eller ked af det, men ser dem i øjnene & får dem til i en proces at gå væk. Og det er meget i gang, langt om længe.

Det er store følelser fra store ting, jeg har skulle se i øjnene, følelser fra store traumer.. og psykologen snakker om et fokus-skift til noget mere afslappet, men først skulle jeg se i øjnene..

at jeg var såret, vred & angst, og ikke kritisere mig selv for det, når det jo var berettiget sådan looking at mit liv. Bare at det er godt nu i 2019, og så kunne jeg sige til psykologen sidst..

at ‘jeg er såret, vred & angst’ og i det trygge rum stå ved de følelser, og få støtte i ikke at kritisere mig selv for dem 🙂 efter det kunne et fokus-skift så komme ❤️

Fra netop at være de følelser til mere.. hvis en professor blev interviewet til en artikel om socialt belastede familier.. hvad ville hun så måske sige om det?

Der kan det være fint næste gang hos psykologen at få lidt ord på, hvad kernen er i det fokus-skift.. det er i hvert fald et mere afslappet fokus 🌻

så det er lidt, ting jeg prøver på, hvad går I og prøver på?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s