Vi har fundet min bog & nu udgiver jeg den lige her 🌸

Hej allesammen.. på en sommeraften (sådan da, temepraturen er faldet drastisk her 🙂 ) hvor jeg allerede har skrevet 2 indlæg i dag..

men bær over med mig, min psykiske sygdom løser sig & der bliver stille i mit hoved for første gang i mit liv.

Men sorry for at spamme jer lidt 😀

Jeg er forfatter nu! i det mindste på det niveau jeg har ønsket hele tiden. Tillykke til os!

Det er min sidste bog, jeg skrev! Og jeg er super stolt 😀 Teivi er også stolt, og der er skønhedsfejl i den, virkelig, men bær over med det ❤️ Det er godt det her, langt om længe.

En ting også, at I kan også tage den som et indblik i, de ting jeg skriver om her.. det er en bog om familie-konflikt.

Jeg er bare glad 🙂 så tusind tusind tak for at I læser. Det er et stort øjeblik for os. Jeg skrev jo i op til fjorten timer om dagen.. og bankede løs i tastaturet time efter time.

Det føltes fantastisk at klapre løs på det tastatur & bare skrive mit hjerte ud! Stadig, så den kan læses bare som en historie, selv om den handler om min baggrund.

Jeg sad i Ballerup & bare skrev og skrev 😀 og i vores hverdag nu..

På sådan en aften, der har handlet om behov lige fra første samtale med psykologen..

Det er meget simpelt det hele.. Teivi & jeg blev hver især sat i verden for at opfylde vores mødres behov. Det var derfor, de gav os liv. Og jeg følte mig så skyldig over, at jeg er en person som alle andre, der self. har helt almindelige behov..

selv et behov som at spise følte jeg skyld over.. og Teivi var i det mindste i stand til selv at se efter sine behov, fordi hun ikke følte skyld & skam.. og når jeg har behov for pension, og hun ikke har..

så er det, at hun i det mindste selv kunne se det gode i egne behov for tryghed, kærlighed, omsorg. Og jeg er superstolt af, at mens jeg blev puttet i så meget skyld over alle selv de simpleste behov..

f.eks. et behov for tryghed.. at jeg ikke kunne tage vare på dem.. så har jeg ønsket at gøre det!! Og da jeg ville til de canadiske skove som 8-9- årig så var det fordi, at jeg havde et behov for det liv, Teivi & jeg har nu 🙂

Og jeg ønskede at fuldføre det behov for den hverdag, så jeg gjorde det trods skyld, skam & og alt den afsindige angst det gav mig og trods fordømmelse fra min familie for at følge mine & Teivi’s behov i hverdagen nu ❤️

Og tilbage til min bog, som I kan læse nu.. vi har jo udviklet os i Estland 🙂 men den er skrevet færdig, en måned før vi tog afsted.. og kun 3 uger efter vores bryllup.

Og det giver så meget mening for mig at udgive den nu 🌸

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s