Hele bil-industrien er heldigvis ved at lukke ned ☀️ For en grøn verden

Hej allesammen.. tænker I nogle gange på, at udover at vi rigtig gerne vil redde klimaet, så giver det også bare et langt mere behageligt byrum, hvis det er cykler i stedet for biler?

Hele cykel-kulturen er virkelig kommet til Estland, og efter at politiet har givet tusinder af bøder på nogle uger for at bruge cykler som racerbiler.. så er der kommet styr på cykel-kulturen nu..

og det er så skønt at se, at folk tager cyklen nu i stedet for bilen, i Estland der traditionelt har handlet om penge, biler & karriere. Estland var bygget til mænd..

Og som i hele verden, er det ved at blive de feminines samfund 🙂 alt det grønne fokus i verden nu gør, at ressource-stærke i høj grad vælger en bil, der er miljøvenlig.. hvis en bil overhovedet.

For de lokale værdier er også kommet meget ind de seneste år, hvor man har sin verden lidt lokalt & måske har mindre brug for en bil.. som også Teivi & jeg har..

at vi bor i en by, hvor man kan gå overalt. Det går hånd i hånd med hele den ressource-stærke kultur med købe øko osv. Og så den anden ting, der er dum på menneske-plan..

men som trods alt gør, at det offentlige rum er mere rent ift. affald smidt i gaden & biler osv.. at en stor gruppe, der virkelig Er udsat, ikke har råd til deres biler længere..

og sidder hjemme og har det ikke så godt.. jeg har haft en tendens til at ville tage alles problemer på mine skuldre, og mens jeg menneskeligt uendeligt gerne ville.. så kan man ikke.

Så jeg prøver på at holde fokus på, at det med at køre ræs i gaderne osv. faktisk er gået væk 🙂 og at når man netop ser artikler om at bilfabrikkerne skærer ned igen og igen i tusindtal..

så har det menneskelige konsekvenser, men det kommer af den ting trods alt, at der bare ikke er alle de biler omkring længere 🙂 og at folk enten af værdi-grunde om en grøn verden, hvor gade-billedet er roligt & behageligt at gå i..

eller af økonomiske grunde vælger f.eks. at cykle eller gå ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s