Biler & kød er blevet supersvært at sælge.. hvordan det påvirker

Hej, og rigtig meget velkommen til.. jeg skrev lidt overordnet om, at det ene bilmærke efter det andet igen & igen skærer ned i produktionen i tusindtal. Og at det giver et roligt byrum & en grønnere verden ❤️

Og det samme gælder faktisk kød-producenter. Vidste I, at noget af det værste for klimaet i hele verden, der faktisk påvirker hele verden fra et enkelt land af..

er kvæg-farmene i Argentina? De har millioner af køer, og jeg tror dels på at købe lokalt uanset hvad man køber, men i det mindste ikke argentinsk oksekød.

Men ellers, jeg har en del følgere fra Argentina på Instagram, og jeg elsker deres land & de har skønne mennesker og et af de flotteste flag i hele verden 🇦🇷❤️

Jeg har skrevet meget om verden. Og først troede jeg, at det var alle kvinder & piger, der overtager verden i modsætning til alle mænd & drenge.. men det er meget mindre relateret til køn, og meget mere til..

at feminine personligheder overtager verden 🙂 og den måde, man virkelig får det svært i 2020, er ved at være maskulin.

Hvad betyder det så derude, at verden styres af feminine værdier nu, så kød & biler er blevet helt enormt svært at sælge, for biler måske lidt mere balanceret ved..

at man self. hvis man er børnefamilie kan have en miljøvenlig bil, og at man kan eje en bil, og så kun bruge den når der er for langt på cykel 🙂 men det betyder..

at de grupper, der klassisk arbejder på fabrikker, også slagterier, bliver fyret. Og jobs for de grupper findes ikke mere. De finder dem ikke. Det betyder også..

når hele bil-industrien lukker ned, at fabriksarbejdere til den maskuline side, som det typisk er på bilfabrikker.. bliver fyret, og de finder heller ikke et nyt job.

Og mens at jeg elsker den nye type byrum, der faktisk er meget renere, og hvor som i Odense hele bymidter kan omlægges til bilfri gader nu, fordi der bare ikke er alle de biler..

og hvor dyrene mest af alt går rundt i naturen 🙂❤️ så ender vi også som samfund, trods alt det virkelig fantastiske, med en gruppe af personer på det man hårdt ville kalde et B-hold i samfundet..

hvor et job ikke længere eksisterer for dem, og mange vælger alkohol for at drukne smerten fra at være i en verden, der ikke er for dem. Hvis de samtidig er klassisk maskuline..

så kan det være overordentligt svært at finde en kæreste, så mange ender med at sidde hjemme alene og have alkohol.. det må vi se i øjnene som samfund.

Og vi kan jo som samfund ikke have det hele.. verden har besluttet sig for grønne værdier & feminine værdier, også i folks partner-valg, og ifølge mit tankesæt er det fantastisk..

omg, jeg og alle vi feminine har det meget, meget bedre i den nye verden ❤️ Der er bare det andet problem, som det kan være svært ikke også at tage på sine skuldre 🙂

Det er en samfundsopgave, hvad vi gør med den ret store gruppe maskuline, der tit arbejdede på en fabrik, og som kæmper nu.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s