Ikke så mange beslutninger at tage mere ☀️

Hej allesammen.. jeg læste, at der kommer hedebølge i Danmark, det er nice ☀️ Der kommer også nogle dage her.. det er skønt op til Teivi’s fødselsdag om en uge.

Tænker I nogle gange på det her med, om I har brug for at tage nogle beslutninger? Det kan være store eller små.. men en ting, jeg virkelig nyder & som hjælper på stress meget..

er at mere, eller mindre så er beslutningerne i vores hverdag taget nu 🙂 og så kan vi give lidt slip på hele det fokus på beslutnings-tagning, som også min angst styrker.

Men når selv den diagnose har fundet ud af, at beslutningerne er taget, så den ikke behøver at gøre mig nervøs 😀 nogle har vi selv taget, som hvilket indhold & hvilke venskaber vi ønsker..

hvilken type af de to.. og hvilken type hjem vi ønsker, det skal være moderne country farmhouse stil, med også meget skandinavisk i sig.. meget træ 😀

Og så har vi efterhånden fundet de ting vi liker at lave på iPad som billeder & video, og hvilke blogs vi følger og andet, og så kan vi self. udvide lidt derfra..

men at strukturen er der, alle beslutningerne hænger sammen & giver mening som en helhed.. så tingene går i 1 retning, og så fortsætte ad den vej 🙂

Vi har også ændret vores spinning komplet, begyndte at lave Buddha Bowls som et system for madlavning, og blev vegetarer (jeg liker lidt pålæg, trods alt).. og bare hvor sundt vi spiser nu, og vi kan mærke det 🙂

Så gode beslutninger, hvor vi ved nogle af dem også skulle udvikle os nok til at følge dem til dørs. Det har været noget med personer, og hvem vi vælger.. de mest følelses-fulde..

de kræver det noget styrke at følge til dørs.

Men jeg ser mange, der er rigtig bange for at tage store beslutninger, og da vi f.eks. skiftede land, og skar vores familier fra.. det var da store, angst-provokerende beslutninger..

der også gav enorm stress, men så kan vi jo se, hvor meget det er værd at stå det ud alligevel ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s