Metallica var blå-stempling af Estland som en del af Vesten ☀️

Hej allesammen.. og godmorgen 🙂 årstiden er ved at ændre sig, og jeg frygtede jo lidt, at det allerede blev efterår, men vi ser ud til at slippe lidt billigere med lidt sen sommer. Det er fint.

Jeg skal prøve på at sætte ord på en ting, der som dansker kan være ukendt.. men en spændende verden at træde ind i. Især København er jo vant til den ene koncert efter den anden med verdensstjerner..

da vi boede i København, var Teivi & jeg bl.a. til Adele, lige efter hendes andet album udkom, og Bon Iver 🙂

Men for Estland var Metallica i aftes, det største der har været nogensinde 🙂 og det har kun været den ene gang indtil videre, men.. bliver mere nu ☀️

Når det er så specielt, at amerikanske, gigantiske Metallica spillede her, så skal det ses i det lys, at vi er i det tidligere Sovjet.. og koncerten i aftes, og at Metallica & Vesten vælger os..

er en blåstempling af Estland som endelig en del af Vesten! Efter en lang, blodig historie om Sovjet, og bombning af Tartu, folk sendt til Sibirien i arbejdslejr.. eller skudt på stedet.

Self. kun hvis man havde det ‘forkerte’ tankesæt ift. hvad Sovjet ønskede. Men nu, i sommeren 2019, er Estland en del af Vesten ❤️

Og det er fedt, for det er os selv her i Estland, der har valgt at gå så meget ind i Vesten som muligt, efter Sovjet faldt. Vi har skabt it-firmaer, importeret alverdens produkter fra Vesteuropa & USA..

cuttet forbindelserne til Rusland & det er unge, der har skabt en revolution i kulturen, et mix af dansk & amerikansk kultur, der de seneste få år har erstattet alt, der var.

Og der er det Så fedt, at verden har set & tager imod det! Så tak Metallica ☀️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s