En ting, der gør mig endnu mere forelsket i Teivi ❤️

Hej, nu er alt godt igen 🙂 Teivi laver yoga, og jeg kigger på mine billeder fra i dag. Hvordan har I det?

Det stress & angst, jeg fik i dag lidt, og som kommer af sygdomme, som ingen af os har valgt.. fik mig til så meget at have brug for bobbel-Søren-tid, at vi kom til i et stressende øjeblik..

i dag mig at sige ting, jeg aldrig ville sige når sygdom er lav & når Teivi har haft enormt arbejdspres, har det nogle gange været hende. Det går begge veje.. men om i dag 🙂

Jeg fik endnu et skønt fantastisk billede af vores familie-hjem-kultur og værdier her i vores lille hjem ❤️ Omsorg, kærlighed, for netop når det er diagnoser bag tingene..

så bliver ingen sure her, og jeg bliver heller ikke sur på mig selv. Vi behøver ikke at sige undskyld, heller ikke hvis det er Teivi en dag, og hun har arbejdet hårdt på sit job for at få os det her hjem.

Og den familie-kultur, vi er så enige om, får mig til at elske Teivi endnu mere, og vi elsker, at vi også giver det til lille Sveske, så hun har det godt 🙂

I min barndom blev mine sygdomme set som et stykke papir fra lægen.. og ikke andet, af min dengang familie. Alle episoder med symptomer, som i dag..

blev set som en ond handling, valgt fra min side for at skade dem. Og timelange kampe, hvor min mor råbte af mig ‘sig undskyld, sig undskyld’.. mens jeg græd foran hende..

og det er i det lys, at vores familie-kultur her, som Teivi & jeg har bygget af kærlighed & omsorg.. skal ses ❤️ Det er nemt at tage ting for givet, hvis de har været altid.. men det er ikke tilfældet.

Så det vil nok altid være, at mens vi ikke længere føler nogen forbindelse til vores familier, at så vil der være et element af at elske nu endnu mere, fordi vi har levet i andet.

Det er fornuftigt nok 🙂 psykologen siger også at løb ikke væk.. bare vær god & det er fint at elske tingene endnu mere nu i lyset af det før. Ingen behøver at skære forbindelser på den måde..

at de ikke kan sammenligne med tidligere, bare man lever i det nuværende ☀️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s