Acceptere ting, der sker, selv hvis de er dumme 🙂

Hej allesammen.. måske I fulgte med i, at vores lille Sveske endte med at få låst sig selv inde i underboens lejlighed, da hun tog på sommerferie & vi troede, at vi havde mistet vores elskede lille kat til en bil..

Jeg har skrevet om det humoristisk, for til sidst kunne vi jo godt smile ad vores lille kat & af vores eget freak-out.. men det var meget stressende.

Og efter sådan en ting, giver mine diagnoser altid en reaktion her en uge efter.

Og ingen valgte jo noget af det. Sveske kunne ikke have nogen ide, hun ved ikke engang, hvad en sommerferie er 🙂 Så helt i første trin valgte ingen det & min reaktion nu med stress og lidt angst er heller ikke valgt.

Så det fik mig ind i det her, jeg også snakker med psykologen om, at nogle gange har man ikke valgt tingene, man må bare acceptere dem 🙂

Hvis man kunne have gjort noget anderledes, så kan man self. slå sig selv i hovedet for det, men det er langt bedre bare at prøve på at lære til næste gang så. Og som de her gange..

hvor ingen kunne stille noget op ift. noget af det, så er det bare det smukke ved livet (lidt sarkastisk 🙂 ) som nogle gange ikke går ens vej, og andre gange gør det.

Teivi har også snakket lidt om det, at man kan gøre sit bedste for at forblive tryg i trafikken f.eks. Men i sidste ende kan der altid ske tilfældigheder, og det er det lidt ubehagelige ved livet..

som så mange film er opstået af!

Men i dag har vi også lavet mad på en ny måde, som vi vil udforske meget, det gjorde vores madlavning rigtig god 😀 Buddha bowls! og så var jeg i drivhusene i botanisk have!

Det er lidt skønt at gå rundt der! Det var så smukt 🌴

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s