Sveske fandt tilbage til sine rødder ❤️

Hej, hvis I har læst, det jeg skrev herinde senest, så blev lille Sveske jo ved en stor fejl låst inde i underboens lejlighed.. og den lille kat ved godt, at det var hendes egen fejl, og hun er blevet noget klogere 🙂

Det er sådan en halv uge siden nu, og vi har fået vores gamle Sveske tilbage, som vi havde før hun blev besat af udenfor, mere hyggelig Sveske tilbage.. som ikke bare vil ud og udforske..

og ud at lege med bilerne, og sådan en mere fornuftig & rolig Sveske ❤️ Det er godt også for hende.. hun fik noget læring, og troede at det var farligt, da hun var låst inde..

Og hun havde brug for noget læring, for hun var ikke altid så fornuftig udenfor, og at det så var i et helt trygt setting (det vidste hun bare ikke 🙂 ) det er godt.

Lige nu strækker hun sig på Teivi’s lår, mens lille Sveske udover det også fiskede det garn, der lå, kun fordi hun ikke må 😀 og i dag gik hun på jagt indenfor! Ligesom i gamle dage.

Og vi legede vores leg igen, hvor jeg lader som om, jeg er farlig & så lidt langsomt løber efter hende, og hun gemmer sig under sengen! Når jeg så bukker mig ned..

så slår hun blødt ud med sin pote efter mig ❤️ Den gamle Sveske, der ønsker hule inde på lammeulden, og er besat af at Teivi laver garn (det er hendes fjernsyn)..

og ikke besat af at gøre farlige & lidt dumme ting udenfor 🙂 vi liker det mere nu, når vi fik vores lille Sveske tilbage. Og hun liker det også mere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s