Det med at være flyttet fra psykiater til psykolog ☀️

Hej allesammen.. og god sommerferie, Teivi får det på fredag, men det er lidt mere roligt allerede, trods alt 🙂 klimaet her er en sjov størrelse, bedst som det så ud til efterår, er det sommer igen!

Men vi har nydt det i dag, hvor vi tog den beslutning ikke at lade de hårde ting fjerne, at vi er glade i hverdagen. Det er en stor beslutning! For måske kender I det med, at man generelt har det godt..

og det behøver ikke være omg, overstadigt lykkelig, men bare have det godt.. og så hvordan man kan gøre det nogenlunde permanent, self. med mange forskellige dage..

men at det ikke skal være sådan, at ens glæde går væk og så kommer igen og så går væk igen og så.. jeg vil gerne snakke med psykologen om det 🙂

Og så er det virkelig et boost, at hospitalet har flyttet mig fra psykiater til psykolog på trods af at jeg har psykiatriske diagnoser. Det er en kæmpe succes, at de er så håndteret nu..

at det er dem uddannet i psykologi, der tager sig af det nu, og ikke så meget læger mere ❤️ Men jeg var i botanisk have i dag, og troede jo at nu var det tid til drivhusene..

men så var der de smukkeste liljer & solskin overalt 🌸 og Teivi arbejdede på et projekt hos sin virksomhed i 7 timer uden at lægge mærke til tiden.. så frokost & så arbejde nogle flere timer.

Men det er sådan, vi får det godt igen.. efter stressende ting, som at da underboen låste sin lejlighed af for at tage til øen Saaremaa, der svarer til Bornholm & ligger i den anden ende af landet..

gæt hvilken lille Sveske-kat, der havde gemt sig under hendes seng, efter at hendes dør stod åben.. så mens underboen var på Saaremaa, var Sveske låst inde, og kom ikke ind til sengetid, og sad ikke synligt dernede..

så vi troede i 12 timer, at vi havde mistet hende udenfor.. men så hørte jeg næste morgen miav i vores soveværelse, og der var ikke nogen synlig kat..

så Teivi stillede sig rigtig fint ud foran underboens køkkenvindue og sagde good girl og Sveskeee.. og så, så vi da vores lille kat meget forvirret hoppe op i hendes vindue & vi kunne grine sammen med 2 andre naboer..

der også var involveret i redningsaktionen, hvor en nøgle blev sendt med haste-fragt nede fra grænsen til Letland & Teivi bagte hjemmebagt brød til alle naboer 😀 åh, den lille kat..❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s