Vi prøver, om mine ture ud er nok nu 🌴

Hej allesammen.. har I haft perioder, hvor I havde brug for noget beroligende som lidt ekstra te, eller måske ingefær? 🙂 jeg har jo min medicin..

men udover det var der så meget pres på vores skuldre, at jeg også altid havde pebermynte-te & ingefær, der begge beroliger. Men måske, nu i snart 2020, og nu..

hvor jeg kan se, at psykologen har bygget et skift i fokus i mig, sammen med mig self. .. hvor jeg ikke hænger fast i gamle minder mere ❤️ Men ser fremad, efterhånden mod et nyt årti..

så meget optimistisk det hele, at der har jeg måske bare brug for min medicin, og så kan jeg da nogle gange have te som bare nyde. Men det der med, at de skulle være for at berolige..

måske så mere investere i mine ture ud i Tartu, og når jeg bruger palme-emoticon meget for tiden, den er så glad & optimistisk, at det er, at jeg gerne vil mere i palmehuset i botanisk have 🙂

Det koster 3 euro at komme ind der, men især når vi har -30c, så er det lidt skønt at gå derind og være tropisk i nogle timer 🌴 og jeg får jo netop min pension, så vi kan investere i mit helbred.

Og det er det helt klart at lave de ture ind i et lille tropisk paradis nogle gange. Og måske også oppe i mit hoved tænke det som, at det er turene, jeg har brug for, og så min medicin.

Det er også mere overskueligt for mig selv, og så udløber de ikke.. vi skulle hele tiden holde øje med, om vi nu havde nok te & ingefær, og når vi så også skulle købe medicin & almindeligt købe ind..

det endte lidt med at være et pres på vores skuldre, for at få de ting der skulle lette et pres 😀

Og jeg tror, at jeg er klar til at give lidt slip på de to ting nu, ingefær & te, når teen er for at berolige. Det er jo langt bedre, at vi har en hverdag & et hjem, der er beroligende..

men i de år, hvor vi ikke havde det, alle år indtil nu.. der havde vi self. brig for til få det rolige ind ad andre veje, men vores drøm har hele tiden været, at bare vores hverdag skulle være det ❤️

Så palmer all the way 🌴 de er også mere & mere blevet mit nye yndlings-træ. Tidligere var det birketræer, der betyder ‘skabe fornyelse’, og at jeg så desperat ønskede fornyelse i livet..

viser måske om mig, at nu hvor det bare er hyggelige palmer, at så har vi det langt bedre nu 😀

🌴🌴 så se frem til mere tropiske videoer & billeder, bare nogle gange.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s