Samler det bedste af alt, det jeg er gået op i her i Estland 🐳

Hej allesammen.. der er noget virkelig ved at ske her ❤️ Det inkluderer vores hjerter 😀 nu, når vores historie ikke er ond at tænke på mere, ikke er smertefuld mere nu..

så har jeg set, at vores interesser har givet mening. Nu, når jeg lærer hos psykologen, hvad jeg har brug for til psykisk sundhed. Og jeg samler alt, jeg er gået op i i Estland..

til en gruppe af interesser, som jeg så kan følge på youtube og finde blogs om det, og bare skrive om det her 🙂 så det er så meget kernen det hele ❤️ Lige fra hvaler & natur til indianere..

og afslapnings-øvelser til køn emnet og psykisk sundhed 🌴 og se på smuk natur rundt om i verden.. og skrive om drømme. Det vil jeg gerne, og jeg er jo gået op i tingene i alle de fem år her i Estland.

Ikke det hele på 1 gang, men i perioder, og så blev det psykisk sund tid nu til at samle det, der bare føles rigtigt 🐳 et liv i balance.

Jeg kan godt se, at det er jo de interesser, der skal give mig det beroligende, som det gør for folk at følge deres drømme, som vi skabte mere udenfor os selv før..

Men balance & ro skal self. komme indefra, men det er lettere sagt end gjort 😀 kender I det med, at man har jo vidst tingene hele tiden, men det er alligevel en marathon at bygge dem?

Så hvis I har lyst til at følge med her, så tror jeg, at der kommer en del om bare den pakke, der ligesom er vores nye følelses-liv 🙂 har I lyst til det?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s