Jeg erkender det: den nye regering Er bedre 🙂

Hej allesammen.. jeg har en lille erkendelse at afsløre, og så ikke slå mig selv i hovedet for at have tænkt andre ting 🙂 for det er klart..

at når Teivi & jeg boede i et meget udsat område, sad fast i en familie-konflikt med meget problematiske personer & i det hele taget havde alt for meget at gøre med ting, der ikke hang sammen..

at så så vi self. verden i det lys, gennem de briller. Og jeg kan næsten ikke kritisere mig selv for at have været meget sur på folk, der ikke tager hensyn og som forstyrrer det offentlige rum, ryger på gaden til gene for andre osv..

Og der slog den tidligere regering meget ned på de klassiske problemer med de udsatte grupper.. dem, der f.eks. kaster sten fra motorvejs-broer..

og hvem ved, måske var der globalt brug for at få lidt styr på det offentlige rum, som jeg også har blogget om her fra Estland af..

Men det er der også nu, og det skyldes mange faktorer, ikke kun politik, og i det her nye normale, hvor tingene bare fungerer bedre i verden, end de gjorde for 2 år siden..

Og hvor mennesker fungerer bedre end for 2 år siden, så er det bedst nu at have den regering i Danmark, som lige er kommet til 🙂 og pointen er også, at det kunne også have været fint..

havde den nye regering siddet i stedet for Lars Løkke 🙂 for det, at der kom styr på det offentlige rum, er ikke en dansk regerings skyld, men udvikling i globaliseringen, meget ude af noget lands hænder..

Og det nye normale, skabt af de nye udviklinger i globaliseringen.. tror jeg på nu, at den nye regering er bedre til at håndtere end den gamle ☀️

Det er bl.a. at de vil investere grønt, i kollektiv trafik, så nogle af alle de biler kan forsvinde.. og så kom det op nu efter Fie Laursen sagen på Instagram, at de vil lave de samme regler for blog-indehavere..

som redaktører på andre medier har. At man kan stilles til ansvar, hvis man lægger ting op, der kan skade ens følgere. Det er en god ide 🙂 i den anerkendelse af, at medier har ændret sig i det her nye normale..

og at de største blogs nu også er medier 🙂 så de har nogle fornuftige ideer ift. samfundet.

Og så ift. uddannelse..der Var brug for at få de studerende op af stolen & løfte en finger & arbejde mere for deres uddannelse, men det skete måske også efterhånden..

og igen skal Lars Løkke måske ikke have æren for det, men at der globalt kom en ny generation af unge, der arbejder hårdere, går mere op i deres uddannelse & ved, at ingen præsenterer lykkelig for dem..

at de mest selv er ansvarlige for at bygge det 🙂 og også den udvikling i globaliseringen tror jeg på, at den nye regering er bedst til, den her nye unge, ressource-stærke generation.

Så jeg har indset, at Lars Løkke tog æren for mange ting, der faktisk var globale udviklinger ude af noget lands hænder, og ude af også Løkkes hænder.

Og det her nye normale skabt af det, er den nye regering ret god til 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s