Helt landligt liv her i Estland 🌿

Godmorgen allesammen.. har I smagt tærte af friske blåbær? Her i Estland vokser de vildt i skovene så mange, at der er til både bjørne, elge & mennesker 🙂

Så i går tog vi ud og plukkede et kilo, og lavede ikke bare blåbær-tærte, men en proppet med 800g blåbær 😀 friskplukket helt vilde så så meget øko, som der findes.

Og da vi også havde bagt hjemmebagt brød den dag, og vi bor i country-delen af Estland, så sagde Teivi, at nu mangler vi bare at malke køerne 😀 men det er skønt, og vi har brug for det.

Tidligere havde vi et hektisk city-liv, men det er noget af det bedste, vi har gjort for vores hverdag, at flytte til Tartu i det sydlige Estland, og have dage som i går..

hvor vi med en god ven kører ud i de gigantiske skove og plukker blåbær, eller tager på vandretur ved Munamägi, som vi gjorde i sidste weekend. Og i det hele taget at vi virkelig har venskaber nu ❤️

Vi elsker det! Vi har ønsket veninder hele tiden, men havde det ganske enkelt for hårdt til også at overskue at holde gode venskaber. Der skete for meget i vores liv & batterierne var tomme.

Og vi kan jo mærke at i takt med, at vi får den rigtige hjælp til mine diagnoser & er lykkedes med at skifte til et roligt liv i hyggelige Tartu..

at så bygger vores batterier op igen 🙂 det er noget af det bedste ved det hele, at fra naturoplevelser og floden, små markeder & bygge vores country-hjem..

så bygge vores batterier op på ny, og vi kan normale ting som socialt liv, og tage på ture, og en masse hygge, ikke kun hjemme, men også håndtere de indtryk, der kommer udenfor ens hjem 🙂

Så det tænker vi meget på, når vi er på ture som de her to weekender.. at turen i går var efter intens rengøring, bage brød, og så plukke blåbær, købe ind & bage vores blåbær-tærte..

det kunne vi ikke for bare et halvt år siden. Og så stadig være bevidst om ikke at blive helt trætte. Det går vi virkelig op i, ikke at blive så trætte igen ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s