Det, der skulle til 🌸

Hej allesammen.. solen er kommet frem her 🙂 det har været skrækkeligt vejr her i starten af juli, men det er også tit, at enten nu, eller august er nice.. men tit kun en af dem.

Og tit har vi haft 35c også i august! Og så det, der skulle til.. i dag at prøve vores nye vaskemaskine & tørretumbler, det er så godt! Vi tørrede alt på et stativ før.

Og så kom Teivi hjem med en frisk opladning ingefær, der virker på mine nogle gange lidt udfordringer, og pebermynte-te, vi har nektariner og friske abrikoser..

Og så har jeg haft et halvt års samtaler med psykologen nu! Og jeg tror, hun er i gang med at gøre det til hver tredje uge i stedet for hver anden, fordi det går så meget bedre med os 🌸

Jeg fortalte hende, at på det seneste har der ikke været nogen ubehagelige episoder på gaden, når jeg er ude med kameraet. Jeg har jo fortalt om den traditionelle kultur i Estland..

hvor mænd bliver meget fulde meget tit, og så begynder at genere feminine som mig på gaden ved at råbe efter mig, være racister og spytte efter mig.. engang fulgte decideret nazister efter mig her..

Det er godt, at en ny kultur er kommet, rigtig godt, for mænd var et problem. Likede også at skræmme fodgængere i deres BMW’er ved at lade som om, de ville køre dem ned..

og speede op lige før et lyskryds med grønt for gående folk. Så det er langt bedre nu. Og der sagde psykologen, at når jeg ikke har oplevet det her de seneste ture, så er det self. dels en kultur-ændring..

hvor de her mænd bliver fordømt & set ned på nu, og det virker på dem, for de er så usikre i virkeligheden. Og så sagde psykologen, at jeg er blevet selvsikker 🙂

Og netop det, at de her mænd gør det hele ud af usikkerhed, det gør dem bange for at vælge selvsikre ofre, de tør kun gå efter lette ofre..

Så en generel social fordømmelse af dem, hvor de ikke er accepteret mere, og det gør dem til små bange drenge, eller får den ting til at skinne ud nu..

Og så at psykolog virkelig var nødvendigt ift. at bygge mig op psykisk 🙂 jeg slog wiki om confidence op, og der stod, at når man bliver mere selvsikker..

så begynder evner, der hele tiden har ligget i en, at komme frem 🙂 og man bliver bedre til sit job, og får højere løn, måske endda en højere position, og kreativt kan jeg virkelig mærke det..

at jeg nyder at gøre mine ting mere nu, og så at jeg i det hele taget tror på, at jeg kan. Og det med at tro på, at man kan klare tingene..

der stod også, at det kan afgøre, om man klarer en opgave, om man tror på, at man kan.. at uanset hvor mange evner man måtte have, så uden en tro på, at man klarer det, kan det virkelig fejle.

Så gør jeres bedste for at være selvsikre 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s