Vi fejrer fødselsdags-måned & en stor ting psykologen gjorde klart 😀

Hej, vi har lige lavet verdens bedste salat til Teivi’s fødselsdagsmåned & spist den! Med kerner, tomat, nogle agurker man ikke kan få i Danmark 😀 syltede peberfrugter og avocado, mandler og tranebær!

Men det er også freaking fejring af bare så store ting 🇩🇰 Teivi’s fødselsdag, hvor vi faktisk føler nu, at vi har masser at fejre på vores fødselsdage.

Og så at ved psykologen i dag, vi fik snakket om det emne krop.. og snakket om, at i dag blev kernen & dermed hele mine diagnoser håndteret, og balanceret.

Og få psykologens ord for det 🙂

der er stadig arbejde at gøre, men de store ting er taget op med roden! Og nu spiser jeg solbæris 😀 De store ting, der skabte mine diagnoser, hænger sammen, som en periode fra jeg var 9 år til yngre teenager..

hvor det hele virkelig blev skabt, efter at nogle sten blev lagt i tidlig barndom. Og det er så vildt, som psykologen gjorde klart.. at åbne op om det, som I kan læse i indlægget lige før her..

efter at have gået med det indeni mig alene siden jeg var 9 år. Det er vildt, og jeg blev advaret om i hendes kontor, at herhjemme kommer jeg til at være virkelig træt og en masse overvældende indtryk..

Og det pres at have det så dårligt og have lært dybt i hjertet, at det er tabu at åbne op om.

Så stort i dag at bygge hjem meget, fejre fødselsdags-måned for Teivi, det kreative der efterhånden går, som jeg har drømt om.. og så snakken i dag og den sidst..

at det er den sundeste tid i vores liv ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s