Tænkte lidt videre over det jeg skrev.. så lidt fortsættelse 🙂

Hej igen allesammen.. først skal jeg da sige, at jeg er så glad for endelig at have fundet ro & balance i det her emne, om når nogen benægter alt, trods massiv evidens, at de self. gjorde tingene.

Dybt nede så tror jeg, at når jeg har været meget optaget af det i alt min tid sammen med Teivi, så er det også fordi, jeg dels fik mere uddannelse, hvor man lærer det her med, om man skal tro på alle udsagn..

og så at de smerter, jeg fik i barndommen, bliver benægtet håndfast af min familie. En ting, som psykologen prøver på at guide mig til at leve med.

Så det er vigtigt både ift. min egen historie & ift. en verden, hvor nogle grupper har det enormt hårdt, og måske må dreje sandheden tit for at klare sig.

Min søde kontaktlærer helt tilbage fra efterskolen skrev på facebook, at mange teenagere netop har det princip at benægte, at det var dem.. og måske også selv tror på mange ting, de ikke helt er kritiske nok endnu til at sortere fra.

Og det er jo helt normalt, når man er teenager, der dybest set er børn.. langt de fleste lærer heldigvis det hele 🙂 og når man så møder voksne på vores alder, der vitterligt tror, at de slipper af sted med en dårligt opfundet løgn..

at der er det måske, at de er bange for konsekvenserne, hvis de indrømmer. Det var Teivi’s bud på det, og det tror jeg, at hun har ret i.

At vores nabo dengang ville få en bøde, som man gør her, hvis man spiller musik højt om natten, og at hun ikke ville kunne betale den bøde..

Og at hvis min familie indrømmede, at de skabte mine diagnoser, med det barndomshjem vi havde.. at så ville de ikke have noget tilbage, for de har ikke ret meget andet. Hverken i hverdagen, eller følelses-mæssigt.

Så jeg er måske begyndt bedre at kunne forstå, trods alt, hvorfor nogle vælger som advokat at blive forsvarer, og ikke anklager. For det er også at se den tit fattige baggrund for, at folk udviser en væremåde, der ikke er socialt accepteret..

hvilket igen er, når vi snakker om voksne 🙂 self. har børn & teenagere ikke helt styr på den her ting endnu, men der skal de bare have nogle år ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s