Meget mere balance mellem batteri & to do liste 🌻

Hej allesammen.. jeg bruger tit det emoticon med solsikken, når jeg er afslappet og glad & det er netop, det vi er mere. Psykologen snakker stort set kun om balance..

og så skal jeg da lige have ind, at jeg prøvede oversætte-funktionen her i bloggen, og Google har efterhånden gjort den værd at bruge 😀

I hvert fald, vi har fået en dosis viden om balance hver anden uge siden januar nu, så i et halvt år, og det hjælper virkelig. Måske har nogle fået det ind i barndommen..

det er da skønt, for balance er en af de bedste ting, forældre kan bygge i hjemmet & dermed i deres børn, der så kan tage det med hele livet 🙂 tidligere så jeg det meget adskilt..

psykisk balance & fysisk balance, men mest fordi krop i mit barndomshjem var noget skamfuldt.. ikke af religiøse grunde, men af andre som ikke er blog-egnede.

I hvert fald, jeg lærte, at krop er noget man skal glemme at man har, fordi den er en beskidt ting, som ikke måtte nævnes.. så jeg lærte self. ikke at have fysisk balance, faktisk det modsatte..

for det kræver bevidsthed i hverdagen om ens krop at mærke efter i hjertet.. hvor man jo siger at følelserne sidder (i virkeligheden er følelser en kategori af tanker, og tanker er elektricitet rent kemisk 🙂 )

Men det er netop et samspil mellem krop og tanker, der skal give den her balance, hvor man ikke er for tunnelsyn fokuseret på et enkelt element..

men heller ikke så ude af fokus at man mister overblikket. Det handler meget om at have et fokus uden at glemme de andre ting, der også findes 🙂

Og mærke efter i kroppen, hvilken følelse man har lige nu, og glemme alle andre tidspunkter end bare lige her, lige nu.. og være samtidig bevidst om rummet, man er i, og hvordan ens krop indgår i det rum..

hvilke følelser man sender ud, der påvirker andre ❤️ Det hedder mindful, og det reducerer stress helt enormt både i kroppen som en fysisk følelse, og i tanker, følelser..

Mindful & balance går hånd i hånd, da man kun kan være det ene, hvis man også er det andet, og de kan ping-ponge som en positiv spiral opad.. hvor Teivi & jeg her i 2019 har fundet mere ro..

både fysisk og i tankerne, lægger mere mærke til rummet omkring os, også når vi går ude på gaden.. og husker hele billedet, hvis en person gør noget irriterende, så huske alle de gode ting ved dem også..

Og det er lidt sjovt, at milliarder af mennesker i verden køber ting efter ting, og så må der skulle dyrere ting til og ting til en højere pris, for det vil måske give dem balance & psykisk ro at eje luksus-ting..

Enhver ting-køber, der måtte følge med.. det virker ikke. Ting giver ikke balance, glæde og ro. De giver bare en masse bunker bras i ens hjem, og det er endnu mere stressende og en negativ spiral nedad.

Den ro & balance, så man bedre kan håndtere to do listen, den skal findes i ens krop & psyke, ved at man får kigget sine dårlige oplevelser i øjnene.

Og dealet med dem, følt dem & søgt hjælp til dem. Så får man balance & ro, der giver det lykkelig.. som ting-køb og endnu flere ting ting aldrig vil give 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s