De her enormt sunde ture 🌲

Hello July 🙂 det er Teivi’s fødselsdags-måned, og jordbær-sæson og en masse andet godt. Hvad glæder I jer til i juli?

Den 2. august har vi været gift i 5 år, og den 23. august været sammen i 9 år. Så vi skal finde på en rolig & god måde at fejre på. Vi har altid liket at gøre tingene helt roligt.. som to minder, det ene i Odense..

og det andet her fra Tartu, hvor vi havde en tyrkisk & en italiensk restaurant helt for os selv.. med de lidt originale stemninger fra de lande ❤️ Det bygger jo op mod titlen..

det her med enormt sunde & opbyggende ture. Forhistorien er jo, at med alt det, der er sket, der er både vi og flere veninder bare blevet glade nu. Og vi nyder det!

Der var det så, at med de veninder, som er på besøg fra Florida, tog vi til Munamägi, der betyder æg-bjerg 😀 helt nede i krydset mellem Letland, Rusland og Estland. Og der er Så smukt!

Jeg lægger videoen ind her, så I virkelig kan se oppe fra tårnet og mere. Skovene i Estland har en snert af det her tempereret regnskov, og det er så nice at bevæge sig rundt i.

Oh, lige nu er himlen vildt blå 😀 i hvert fald, at efter måneder med kæmpe forandringer, så er vores nye ting lidt at lade alt det nye falde på plads, ved at vi laver sådan en tur.

Vi gjorde det med det hunde show, vi var til for en måned siden, og igen nu. Og det virker. Hvor er det skønt, at have fundet de ting der virker for os. Det gør virkelig en verden til forskel..

om man stadig er søgende & forvirret i livet, efter de ting man liker & som virker for en.. eller man over tid, helt langsomt er startet på at have fundet dem 🌸

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s