Holde os på sporet.. kræver mindre indsats nu 🌻

Hej, og rigtig god weekend, jeg så.. at i Danmark var det komplet hedebølge ☀️ Var I på stranden? I morgen er det, at vi med vores amerikanske veninder kører helt ned i Võrumaa ved krydset mellem Letland, Estland & Rusland..

Og der er bl.a. et tårn, som vi kan se de kæmpe skove fra 🐻 glæder mig så meget! Også når vi nu ikke kan tage til Florida at besøge dem.

Måske har I fulgt med i noget tid, at i takt med psykolog, er der kommet mere balance i det hele i vores hverdag. Det er Så skønt! At tingene ikke er en Tivoli rutschebane, der flyver i alle mulige retninger..

Men at vi nu er på ét spor, og kender os selv så godt, at vi kan sortere retninger fra. Og det med om tingene går galt, det gør de tit for bare personer.. næsten alle..

hvis ikke alle, for ingen er jo fejlfri 🙂 men om man formår at holde sig på det spor, der er godt for en. Og der kæmpede vi med, at både ting som den kolossale familie-konflikt..

og mine diagnoser og andet kunne få os til at tabe tråden i hverdagen, og komme ud ad et spor med en masse stress & angst i os begge to. Hvor der ikke var styr på tingene længere.

Og der er det, at i takt med psykolog er der kommet styr på tingene mere permanent. Og så indtil for måske en uge siden.. krævede det virkelig en bevidst indsats at holde det styr på tingene.

Og her den sidste psykolog-snak gjorde virkelig, at dét kommer langt mere automatisk nu, bare er der 🙂 jeg tror da, at uanset hvor psykisk stærk man er, så kræver det en vis bevidsthed om det at holde tingene kørende..

man kan ikke helt give slip, og så kører de bare ad sig selv, uanset hvem man er, og hvor god man er psykisk..

men det behøver ikke føles som 7 fuldtidsjobs med stort arbejdspres at holde tingene på sporet psykisk. Og det gjorde det. Men her den seneste uge er der virkelig sket ting ❤️

Så det måske bare er nu, at vi skal være bevidste om mine sygdomme, og sådan have en ide om hvad vi gør, hvis nogle af de gamle ting har optræk igen..

f.eks. hvis vores familier skulle finde på at kontakte os igen. Så have en ide om hvordan vi vil håndtere det. Og jeg kan da sagtens mærke.. at selv hvis ingenting sker, og det tror jeg, det er sådan..

at bare det at føle sig kompetent ift. sagtens at kunne håndtere det, hvis der sker forstyrrelser i hverdagen.. og føle, at vi godt kan komme tilbage på sporet hurtigt, hvis der sker ting som diagnoser eller andet..

det giver en ro psykisk, virkelig 🙂 jeg læste også i en artikel, at nogle gange er det mere et pres at føle, at man ikke ville vide hvad man skulle gøre.. fordi det er jo en følelse, hvor man kan være bange altid i hverdagen, for at der sker ting..

end presset fra det øjeblik, hvor der sker en forstyrrelse i hverdagen.

Er det, noget I kan genkende? At tingene er langt mindre skræmmende, når man først har en ide om, hvordan man vil håndtere dem, hvis de sker.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s