Nære veninder på besøg fra Florida & til helt ned i syd-Estland 🌎

Hej, og rigtig meget velkommen til igen.. jeg er begyndt at følge vloggeren Victorias Verden på youtube, det er så roligt og hyggeligt 🙂 og så handler hendes vlog meget om rejser.

Vi har besøg af to nære veninder, der lige er flyttet til Florida i USA fra Indiana derovre, men de har boet mange steder. Men nu i palmer & sol Florida 🌴

Vi lavede vegansk grillaften sammen med dem! Har I smagt ferskner på grill? Omg, jeg spiste mange!! Og de har faktisk, faktisk inviteret os til at besøge dem i Florida 😀 men vi må lige se ift. at Sveske jo skal have det godt og ikke kan tage af sted.

Og levende væsner er de vigtigste, så det bliver vist et nej tak 🙂

En anden ting.. hun skal vaccineres, når hun nu er udekat, og hun glæder sig vist ikke.. men det er godt for hende. Hun har tid ved dyrlægen inden så længe.

Og så grillede vi squash og lavede stegte kartofler, og Teivi havde bagt brød. Og ud af det blå spurgte de, om vi vil med helt ned til den lettiske grænse på søndag & ja!!

Jeg har været der en enkelt gang for 8 år siden med Teivi’s familie, men det bliver en helt anden oplevelse nu. Og der er Så smukt! Og så at vi tager h.j.e.m til Tartu efter, endda til vores nye hjem her 😀

Jeg går lidt og tænker over for tiden.. psykologen gav mig en øvelse, at jeg skulle forestille mig & putte et billede på et sted, der er trygt og hjemme. Og jeg valgte helt ad sig selv kun mellem steder i Tartu.

Psykologen spurgte, om der var nogle andre steder også, men det føltes kun rigtigt med Tartu og sådan området her ❤️ Så det giver jo helt mening ift. at vi har bygget rede her.

Så skal jeg klippes i morgen, glæder mig! Det er ved at blive lidt hippie på toppen 😀 så kan jeg også være fin til at lave en rigtig flot video til jer på søndag nede ved grænsen.

Jeg ved faktisk ikke, hvor ved grænsen, om det er inde mod Rusland eller den anden vej.. men de har også inviteret os til kyst-turist-strand-byen Pärnu, som jeg Så gerne altid har ville se 🙂

Den minder meget om Kerteminde, bare træhuse i stedet for. Og naturen der er ret anderledes. Så de Florida-veninder har nogle ret gode ideer til ture 😀

De kommer her ca. hvert halve år, så vi skal nok få det hele gjort 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s