Måske lettere med de mere feminine diagnoser

Hej allesammen, jeg snakkede lige med Teivi.. sådan om det her med, bare hvor meget det betyder om, man er sådan, som samfundet synes er godt at være.

Lige nu er det meget i verden, at man skal være venlig og behandle andre godt, hvis de selv også er søde mod andre. At man skal vise et varmt hjerte udad til & åbne op om sine følelser.

Og folk kan være hårde ved en, hvis man ikke er de ting. Så jeg kan da godt tænke, at jeg er heldig, at det går fint med at vise et blødt hjerte osv., når jeg nu også kæmper med diverse diagnoser.

Der er en gruppe af personer, der har det rigtig svært lige nu.. Diagnoser kan super forenklet deles ind i feminine & maskuline. Det er ikke akademisk at gøre, men det virker i dagligsprog 🙂

De feminine er f.eks. mine, angst og depression og kronisk stress, hvor følelser kan være mange og for store, og man bliver udbrændt.. alle nogle ting, som vender indad i en.

Hvor ens hjerte kan have det svært, men væremåde udad til er helt fin 🙂

De maskuline handler netop meget om væremåde. Dem, hvor man f.eks. ud af diagnose er hård ved dyr, slår andre, siger fornærmende og meget hårde ting, og hvor væremåden er helt forkert skruet sammen.

Måske har det altid været lettere at have de mere feminine, fordi omgivelserne bliver omsorgsfulde, når man har angst, eller tit har det svært i hjertet, og ens diagnoser måske gør en god at snakke med..

fordi man er så følsom 🙂

Det er en lidt anden verden ved de maskuline diagnoser, hvor ens væremåde kan gøre omgivelserne sure på en, og hvor det bare kræver rigtig meget tælle til 10 i hverdagen for andre..

og tænke igen & igen, at når personen er hård i sin væremåde, og måske snakker om at slå dyr og andet.. så at det er en diagnose, de ikke har valgt. Men det kræver virkelig meget for omgivelserne.

Og jeg tænker, at måske ift. at blive gift på et tidspunkt, er det nok lettere at finde en god partner, hvis man har f.eks. angst & ikke de maskuline diagnoser.. der f.eks. kan få en til at råbe højt og blive meget vred.

Jeg tror, det altid har været lettere at have de feminine pga. omgivelsernes helt anderledes syn på en, og så især her i snart 2020..

hvor det netop i hele verden handler meget om at have en socialt god væremåde & politisk korrekt tænkning.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s