Vi har fået min barndoms Skagen 🌹

Hej allesammen.. havde I en god Sankt Hans? 🙂 tidligere havde jeg lidt, at fordi min far hedder Hans, så kunne jeg umuligt nyde den dag.. men jeg er blevet for gammel til at gå op i den slags ting.

Men det siger måske lidt om, hvor godt vi har fået det ift. dengang. Vi har fået min barndoms Skagen & vi elsker det! I kender jo Skagen, hvem i Danmark gør ikke..

Med klitterne & strandene, heden og mine elskede bedsteforældre boede jo der hele deres liv, og jeg brugte alle mine somre der ❤️ En speciallæge skrev i min barndom..

at det var utroligt at se, at mine problemer gik væk, så snart jeg var hos mine bedsteforældre i Skagen. Men de var for gamle til at adoptere mig allerede dengang.

Der var så roligt i deres hjem, og det er da meget sigende, at når Teivi & jeg ultimativt er inspireret vildt af dem ift. at bygge et roligt hjem i skønne, rolige omgivelser med stille natur..

og for dem ved havet, og for os ved floden, bare så mange ens ting.. og et hjem med kærlighed og omsorg, der er et trygt sted at være.. at de oplevede diamantbryllup, helt vildt..

og Teivi & jeg er jo år efter år på vej til det samme 🌹 alt er det samme, og det er jo også nu, at vi havde den her drøm, og vi byggede den. Et billede som det her, er bare så meget det jeg havde i Skagen..

Og Teivi og jeg tog det for et par dage siden, da vi var ude at fotografere sammen 🙂 det er vi begyndt at gøre, og vi elsker det! Fra vores rolige hyggelige Sankt Hans, der kunne have været i Skagen i min barndom.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s