Det, vi unge efterspørger, er værdier hentet i religion.. uden kirke! ❤️

Hej allesammen.. tænker I nogle gange over det her med, at udover at der er den decideret religiøse tro, så har alle de forskellige religioner et sæt af værdier, man kan vælge at have i hverdagen..

og som ikke har noget med kirke & Gud at gøre, heldigvis for det 🙂 Teivi & jeg er hardcore forskning (der er i kontrast til kirke).. men vi er ikke alt eller intet.

Og faktisk så de værdier, vi ser vokse frem enormt hastigt i verden, startet af de unge.. og som nu er ved virkelig at være den måde, man skal være på i snart 2020..

er god ved dyr & klimaet, gøre en indsats i hverdagen både for ens egen lykke og for omgivelserne.. at man viser hensyn & tager andres følelser ind i billedet, når man udlever sin væremåde..

at man har et varmt hjerte, og behandler andre godt.. men faktisk kun hvis de selv har varme & så fortjener at få den ting elskeligt igen 🙂 vi unge, som I også har kunne se i bloggen her..

kan være noget så hårde ved folk, der ikke viser hensyn og som brager høj musik ud midt om natten.. og som har drikkelag offentligt i stedet for i deres hjem, og vi har meget i Estland lige nu..

at lad være med at ødelægge bænkene i parkerne, put affald i skraldespandene.. og der er bare, det jeg har skrevet om, en ressource-stærk gruppe..

der lige nu i de her år er i gang med at gøre det til værdierne i verden, som man skal følge for at være accepteret ❤️

De værdier er helt enormt også skrevet ind i religionerne, og virkelig ikke kun Kristendommen, dem alle.

Så det er meget, at vi unge efterspørger en måde at være på, der matcher den, man finder i religioner.. og som for os & for verden er ved at adskille sig fra at det skulle være fedt at gå i kirke og bede godnatbøn..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s