Øvelse fra psykolog 🌻 der gjorde mig endnu mere taknemmelig

Hej allesammen.. i titlen står der jo taknemmelig, og jeg vidste faktisk ikke, hvordan man skriver det ord, men så er det jo godt, at Teivi stolt kunne lære mig noget dansk 😀

Hun arbejder på dansk med danskere, og jeg lærte hende en masse, men på det seneste har hun gjort det langt mere korrekt end mig ❤️ Vi fik 10kg jordbær leveret til hoveddøren i dag..

fra en country farm, der ligger lidt udenfor Tartu, faktisk i et af de naturområder, vi i sin tid kiggede efter ny bolig i.

Psykologen viste os den bog, hun bygger sit arbejde på, og vi læser den. Den handler meget om at være mindful, mærke efter i sin krop, hvordan føles det indeni, når når man er glad, ked af det.. og så beskrive det.

For den opmærksomhed ikke kun på sine følelser, men også hvordan de sætter sig i kroppen, hjælper vildt på taknemmelighed for ens liv, se de gode ting, fokusere på dem..

Og med et positivt, optimistisk fokus, kan man finde langt bedre løsninger på de svære ting 🙂

Den seneste øvelse, vi prøvede med mig, var at nævne ti ting, jeg på i hverdagen, og som er permanente.. er taknemmelig for. Og det var faktisk nemt for mig, lige fra floden til vores lille familie og vores hjem, dyr og at vi spiser sundt.. enormt mange ting ❤️

Og at vi i vores lille familie har værdier, der bygger på kærlighed og omsorg for hinanden og verden, og for alle de ting, vi er taknemmelige for 🙂

Og det gjorde mig bare så glad at lave den øvelse, og glad føles for mig som at en tunghed i kroppen og tanker går væk..

og jeg føler mig let, og får tit lyst til at danse 🙂 hvad er I taknemmelige for?

Mit problem er mindre at være taknemmelig, og mere at nogle gange give mine tanker et hvil. Teivi sagde, at straks ville min hjerne lave en laaaang liste med alle de ting, jeg er taknemmelig for, og det er godt, at de er der..

men så når jeg har lagt mærke til dem, så roligt bare have dem, og ikke aktivt gå rundt i tanker om dem.. at nyde i hverdagen at det ikke er så aktiv tænkning på alle tingene, selv om de er gode..

men bare at være i dem, i nuet 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s